Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα δύο «αυτογκόλ» του Μπαλτάκου

Τα δύο «αυτογκόλ» του Μπαλτάκου

Η αλλαγή στάσης στις υποθέσεις των ΕΠΣ Πειραιά και της κ. Πετροπούλου – Πώς εκτέθηκε ο Παναθηναϊκός στη σημερινή Γ.Σ.

Κούφιες απειλές αποδείχθηκαν όσα έλεγε ο Τάκης Μπαλτάκος για τα περί διαγραφής της ΕΠΣ Πειραιά από μέλος της ΕΠΟ, αφού στη σημερινή Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας αποφασίστηκε η αφαίρεση του συγκεκριμένου θέματος από την ημερήσια διάταξη.

«Τα σωματεία δεν σχετίζονται με ανακοίνωση αυτή και δεν πρέπει να τιμωρηθούν. Εισηγούμαι την αφαίρεση του θέματος αυτού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάκης Μπαλτάκος στη Γ.Σ και κανείς δεν έφερε αντίρρηση.

Επί εβδομάδες ο πρόεδρος της ΕΠΟ σε κάθε του εμφάνιση απειλούσε την ΕΠΣ Πειραιά ότι θα αποβληθεί. Ανακοινώσεις, κείμενα και δηλώσεις κατά της ΕΠΣ Πειραιά, που όπως αποδείχθηκε στη σημερινή Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας ήταν απλά κούφιες απειλές.

Μπορεί ο Τάκης Μπαλτάκος να απειλούσε με ευκολία την ΕΠΣ Πειραιά, όμως, γνωρίζει πολύ καλά ότι αν προχωρούσε σε τέτοια κίνηση θα είχε απέναντί του όλα τα σωματεία του Πειραιά. Γι’ αυτό και στη σημερινή Γ.Σ αποφασίστηκε η αφαίρεση του συγκεκριμένου θέματος από την ημερήσια διάταξη, αποδεχόμενος ουσιαστικά την ήττα.

Αυτό δεν ήταν το μοναδικό αυτογκόλ που έβαλε ο Τάκης Μπαλτάκος στη σημερινή Γενική Συνέλευση. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για την δικαστή, κ. Πετροπούλου και μίλησε για δικό του λάθος και ότι λειτούργησε εκ παραδρομής, καθώς η εν λόγω δικαστής δεν λειτούργησε εναντια στους κανονισμούς και δεν έκανε δεκτή την παραίτησή της.

Μια ακόμα παραδοχή ήττας από τον Τάκη Μπαλτάκο, καθώς αυτός ήταν που είχε «οδηγήσει» την κ. Πετροπούλου σε παραίτηση από την Επιτροπή Δεοντολογίας. Μια παραίτηση που δεν έγινε ποτέ, καθώς μετά από παρέμβαση της κυρίας Μπιτζούνη ο Τάκης Μπαλτάκος έκανε πίσω και στο συγκεκριμένο θέμα.

Εκτέθηκε ο Παναθηναϊκός

Στη ψηφοφορία για το θέμα των μητρώων ερασιτεχνικών σωματείων, εντύπωση προκάλεσε η στάση που κράτησε ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός ψήφισε «όχι» στη διακοπή, καθώς πορεύτηκε βάσει του νόμου και ό,τι αυτός προβλέπει, ενώ ο Παναθηναϊκός, επειδή ο εκπρόσωπός του βιαζόταν, είπε προκαταβολικά «ναι» προτού καν ερωτηθεί!

Ο Μαυροκουκουλάκης είπε πως η ομάδα του σέβεται το νόμο για το μητρώο, αλλά στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως αν μπει θέμα αναστολής των πρωταθλημάτων, θα ψηφίσει «ναι». Όλα αυτά επειδή βιαζόταν να αποχωρήσει από τη Γ.Σ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη ψηφοφορία υπήρξαν κάποιες ομάδες της Superleague (όπως ο Αστέρας Τρίπολης και ο Βόλος) που ψήφισαν λευκό, καθώς θεώρησαν ότι το θέμα πως δεν τους αφορά.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024