Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η FIBA άπλωσε χέρι ενότητας στην EuroLeague – Πώς επηρεάζονται οι παίκτες του Ολυμπιακού

Η FIBA άπλωσε χέρι ενότητας στην EuroLeague – Πώς επηρεάζονται οι παίκτες του Ολυμπιακού

Η FIBA συνέπτυξε το πρόγραμμά της στα «παράθυρα» του Νοεμβρίου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, σε μια κίνηση καλής θέλησης προς την EuroLeague

Η FIBA έκανε το πρώτο βήμα προς την EuroLeague. Πώς;

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία συνέπτυξε το πρόγραμμα των «παραθύρων» του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, δίνοντας έτσι το περιθώριο σε παίκτες που συμμετέχουν στη διοργάνωση να ενισχύσουν τις εθνικές τους ομάδες.

Συγκεκριμένα, οι πρώτοι αγώνες των «παραθύρων» θα γίνουν την Παρασκευή (11/11) και δε θα μοιραστούν το διήμερο 10-11/11, ενώ τα δεύτερα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα (14/11) και όχι το διήμερο 13-14/11.

Φυσικά, αυτό άφορά άμεσα και την εθνική μας ομάδα, αφού το εντός έδρας ματς με τη Λετονία, που ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 10 Νοεμβρίου, μετατέθηκε για τις 11 Νοεμβρίου, ενώ η εκτός έδρας αναμέτρηση με το Βέλγιο θα γίνει στις 14 Νοεμβρίου και όχι στις 13 Νοεμβρίου.

Έτσι, έχουν τη δυνατότητα οι παίκτες του Ολυμπιακού, που θα αντιμετωπίσουν την Παρτίζαν στις 10 Νοεμβρίου, να ενισχύσουν την αποστολή της Ελλάδας και στις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις.

Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μόνο στο δεύτερο παιχνίδι, καθώς το Τριφύλλι υποδέχεται την Μπασκόνια στις 11 Νοεμβρίου.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, πρόκειται για μια κίνηση καλής θέλησης από πλευράς FIBA, η οποία δείχνει την πρόθεσή της να ρίξει γέφυρα επικοινωνίας προς την EuroLeague.

Μένει να φανεί αν η EuroLeague θα ανταποδώσει με κάποιον τρόπο.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024