Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εξεταστική Επιτροπή: Καταθέτει ο Νίκος Ανδρουλάκης για τις υποκλοπές και μετά... τέλος

Εξεταστική Επιτροπή: Καταθέτει ο Νίκος Ανδρουλάκης για τις υποκλοπές και μετά… τέλος

Τι θα πει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Με την κατάθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, συνεχίζει σήμερα τις εργασίες της η εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τις υποκλοπές.

Χθες Πέμπτη το ΠΑΣΟK κατέθεσε τρεις τροπολογίες, που αφορούν την ΕΥΠ και την ΑΔΑΕ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, αναμένεται να ταχθεί εκ νέου συνολικά κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο έχει εξαρχής «δείξει» ως πολιτικό υπεύθυνο για την παρακολούθηση του.

Τι λέει η Κυβέρνηση

Το ΠΑΣΟΚ δείχνει ότι απαξιώνει το έργο της Εξεταστικής σχολίαζαν κυβερνητικές πηγές αναφορικά με τις τροπολογίες που κατέθεσε η Χαριλάου Τρικούπη, επισημαίνοντας ότι με δική του πρόταση συγκλήθηκε η επιτροπή.

Για καθιέρωση πρόσθετων δικλίδων ελέγχου στη λειτουργία των υπηρεσιών ασφαλείας, ενημέρωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Ευρωπαία επίτροπο για θέματα διαφάνειας, εν μέσω νέας αντιπαράθεσης που προκαλεί το θέμα των παρακολουθήσεων.

«Σε καμία περίπτωση οι ευρωπαϊκοί θεσμοί δεν αντιλαμβάνονται την Ελλάδα ως προβληματική χώρα σε ό,τι αφορά το κράτος δικαίου» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Τι λέει η Αξιωματική Αντιπολίτευση

«Δεν θεωρούμε ότι τα ζητήματα Δημοκρατίας είναι ζητήματα πολυτελείας» τόνισε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος μια μέρα μετά τη συνάντηση του Α. Τσίπρα στις Βρυξέλλες με τη Βέρα Γιούροβα όπου εξέφρασε την έντονη, ανησυχία του, για τα πλήγματα που έχει δεχθεί το κράτος Δικαίου στην Ελλάδα, όπως ανέφερε.

«Το γεγονός ότι σήμερα η χώρα μας αντιμετωπίζεται, σε αυτά τα ζητήματα, σαν την Πολωνία και την Ουγγαρία, είναι κάτι που μας θλίβει και μας προσβάλλει» υπογράμμισε.

Με τον γνωστό… επίλογο

Ο επίλογος ως προς τις εργασίες της επιτροπής θα γραφτεί με τη σύνταξη πορίσματος.

Το κάθε κόμμα θα βγάλει το δικό του πόρισμα και έτσι και αυτή η Εξεταστική δεν θα διαφέρει από τις προηγούμενες ως προς το αποτέλεσμα.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024