Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καρότσι μωρού: Τι πρέπει να προσέξεις για να επιλέξεις το σωστό

Καρότσι μωρού: Τι πρέπει να προσέξεις για να επιλέξεις το σωστό

Η αγορά οποιουδήποτε τύπου παιδικού καροτσιού, είναι μια σημαντική και συνήθως δαπανηρή επένδυση για τους γονείς

Η επιλογή του πρώτου καροτσιού για το μωρό σας είναι μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να λάβετε ως μελλοντικοί γονείς.

Το καροτσάκι είναι ένα βασικό κομμάτι του βρεφικού εξοπλισμού – μία από τις πιο σημαντικές αγορές που θα κάνετε καθώς θα το χρησιμοποιείται για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε πρέπει να είναι ανθεκτικό αλλά και εύχρηστο.

Πέρα από το χρώμα, το στιλ και το σχέδιο, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η ασφάλεια που παρέχει στο μωρό σας.

Γι’ αυτό θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τι ακριβώς χρειάζεστε και να μην βιαστείτε να πάρετε οποιαδήποτε απόφαση.

Θέλετε κάτι οικονομικό και απλό ή κάτι κομψό και ανθεκτικό; Ή μήπως θέλετε κάτι βασικό για όλες τις χρήσεις; Εχετε σκοπό να κάνετε πολλά «ταξίδια» ή χαλαρές βόλτες μέχρι το διπλανό πάρκο της γειτονιάς; Μήπως θέλετε να μεταφέρετε μόνο ένα παιδί με αυτό ή περισσότερα από ένα;

Για όλες αυτές τις απορίες σας έχουμε απαντήσεις και θα τις βρείτε στη πλατφόρμα του SHOPFLIX.gr με μια μεγάλη ποικιλία σε καρότσια για το μωρό ή  τα μωρά σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξετε το κατάλληλο για σας και αυτό που θα καλύψεις τις οικογενειακές σας ανάγκες και αυτό θα φτάσει άμεσα στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκετε.

Πάμε να δούμε όμως τι πρέπει να προσέξετε, πριν αποφασίσετε ποιο είναι το καλύτερο για την οικογένεια σας και φυσικά για το μωρό σας.

Καρότσι όλα σε ένα

Για σας που θέλετε να είστε οργανωμένοι και να μην ψάχνετε κάθε φορά διαφορετικούς τρόπους μεταφοράς του μωρού σου, το καρότσι 3-σε-1  είναι σίγουρο πώς θα καλύψει τις ανάγκες σας, από την πρώτη κιόλας σας έξοδο από το μαιευτήριο.

Περιλαμβάνει το κλασικό καρότσι, το port bebe και το κάθισμα του αυτοκινήτου. Πρόκειται δηλαδή για ένα πολυκαρότσι και θα σας είναι χρήσιμο έως ότου το μικρό σας κάνει τα δικά του βήματα ανεξαρτησίας.

Το port bebe κουμπώνει πάνω στο σκελετό του καροτσιού για τις πρώτες μεταφορές του μωρού, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν το πρώτο του κρεβατάκι στο σπίτι.

Η ζώνη ασφαλείας 5 σημείων κρατά το μωρό σας ασφαλές μέσα στο καρότσι, ενώ διαθέτει σύστημα ανάρτησης που απορροφά τους κραδασμούς για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια.

Το καρότσι 3-σε-1 περιλαμβάνει συχνά και τα βασικά αξεσουάρ του καροτσιού. Διαθέτει τσάντα αλλαξιέρα με θήκες για όλα τα απαραίτητα πράγματα του μωρού σας.

Old time classic

Τίποτα καλύτερο από ένα κλασικό καρότσι, είτε αυτό είναι πτυσσόμενο ή κλείνει σαν βιβλίο για να μην πιάνει χώρο.

Τα κλασικά καρότσια μπορεί να είναι πτυσσόμενα ή να κλείνουν σαν βιβλίο (κλείσιμο book) για να σας διευκολύνουν στη μεταφορά, ενώ κάποια είναι ακόμη πιο εύχρηστα καθώς κλείνουν αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Πρόκειται για εξαιρετικά ελαφριά καρότσια, ιδανικά για τη ζωή στην πόλη κάνοντας την καθημερινή μετακίνηση διασκέδαση.

Παρέχουν άνεση στο μικρό σας ενώ είναι ανατομικά.

Διαθέτουν πολλές θέσεις ανάκλησης χάρη στον ιμάντα ρύθμισης πλάτης, που ξεκινούν από επίπεδη θέση ύπνου εξασφαλίζοντας την κατάλληλη και πιο άνετη θέση καθίσματος για όλες τις ηλικίες. Τα κλασικά καρότσια περιλαμβάνουν καλάθι αγορών, σκίαστρο με UV προστασία, αδιάβροχο κάλυμμα και μπάρα προστασίας.

Επαναστατικό design

Εαν ακολουθείτε πιστά τις τάσεις της μόδας και θέλετε πάντα να ξεχωρίζετε τότε σίγουρα θα πρέπει να επιλέξετε και το αντίστοιχο καρότσι για το μωρό σας.

Τα πρωτοποριακά υλικά και οι προσεκτικά σχεδιασμένες λεπτομέρειες δίνουν στο καρότσι μοναδική αισθητική που αποπνέει κομψότητα και που φυσικά πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας.

Όπως για παράδειγμα το καρότσι της  Mima Xari, σε χρυσό χρώμα.

Χάρη σε μία μοναδική πατέντα η θέση του καροτσιού μετατρέπεται σε πορτ μπεμπέ σε λιγότερο από ένα λεπτό! Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το καρότσι σας από την πρώτη κιόλας μέρα. Διαθέτει σύστημα πρόσδεσης πέντε σημείων.

Στο συγκεκριμένο μοντέλο περιλαμβάνεται το ένθετο της θέσης του καροτσιού, το προστατευτικό γείσο της ποδιάς του πορτ μπεμπέ όπως και το στρωματάκι του.

Και ένα και δύο και τρία παιδιά…

Στην περίπτωση των διδύμων και των τριδύμων τα καρότσια προσφέρουν παραπάνω θέσεις ανάλογα με τις ανάγκες της οικογένειας.

Πρόκειται για πρακτική λύση που διευκολύνει τις μετακινήσεις σας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει άνεση στα μωρά. Ακόμα προσφέρουν δυνατότητα οριζοντίωσης της θέσης που βοηθά κυρίως τα νεογέννητα, αφού δεν μπορούν να στηρίξουν όρθια τα κεφαλάκια τους αλλά και σε μεγαλύτερα παιδάκια που μπορούν να κοιμηθούν ήσυχα και πιο εύκολα στο καρότσι.

Για την άνεση της γονιών υπάρχει γρήγορο και εύκολο κλείσιμο του καροτσιού, χωρίς να χρειάζεται να σκύψετε και περιστρεφόμενοι τροχοί για να μπορείτε να το «οδηγείτε» πιο εύκολα.

Βέβαια θα πρέπει να έχετε υπόψη σας πώς τα καρότσια διδύμων καταλαμβάνουν σαφώς μεγαλύτερο όγκο ενώ έχουν αυξημένο βάρος σε σχέση με τα κλασικά καρότσια.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024