Μετά από δύο χρόνια απουσίας, η ερασιτεχνική ομάδα «Κάλλιο αργά παρά αργότερα» έχει τη μεγάλη χαρά να σας παρουσιάσει την ελληνική κωμωδία: «Η κόμισσα της φάμπρικας», την τεράστια επιτυχία των Γιαλαμά και Πρετεντέρη που αναφέρεται στην ελληνική πραγματικότητα της πάλης των τάξεων.

Πάνω από 50 χρόνια, το έργο έρχεται και σήμερα (αφού είναι πιο επίκαιρο από ποτέ) να μας μιλήσει για τη «άρχουσα τάξη», για τον κομμουνισμό, για τις παραβατικές πράξεις.

Είναι ένας… πολιτικός ύμνος, αλλά ταυτόχρονα και ένα δυνατό  love story,μεταξύ ενός φτωχού νέου και μίας δεσποινίδος της αριστοκρατίας.

Το γέλιο βγαίνει αβίαστα, έρχεται να ανεβάσει τη διάθεση  μας και να μας θυμίσει ότι στους δύσκολους καιρούς που ζουν οι ήρωες- και που ζούμε κι εμείς σήμερα- είναι το μόνο όπλο για να ξεπεράσουμε τα καθημερινά προβλήματα.

Ενας αστυφύλακας,  μια πλούσια, ένας κλέφτης, ένας αριστερός και μια μεγάλη γκάμα ηρώων θα σας κρατήσουν συντροφιά σε αυτές τις 2 παραστάσεις, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Διασκευή – σκηνοθεσία: Νάντια Παπαηλιόπουλου

Βοηθός σκηνοθέτη ο ηθοποιός και παιδαγωγός Πέτρος Σπυρόπουλος.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στις 8:30 το βράδυ στο θέατρο «Τζένη Καρέζη»

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6936111010

Με τη στήριξη και τη συνεργασία του εκπαιδευτηρίου «Ελληνοαγγλική Αγωγή»

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr