Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωση για τον Μίτσελ στο Μεξικό: «Προπονεί στον Ολυμπιακό αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου»

Αποθέωση για τον Μίτσελ στο Μεξικό: «Προπονεί στον Ολυμπιακό αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου»

Οι Μεξικανοί αποθέωσαν τον Μίτσελ και υποκλίθηκαν στον Ολυμπιακό

Ο Μίτσελ μπορεί να έχει φύγει από το Μεξικό και την Πούμας από το καλοκαίρι του 2020, αλλά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν ξεχνούν τον ισπανό προπονητή και η πρόσληψή του από τον Ολυμπιακό έγινε θέμα στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες της χώρας.

Λίγο πριν από το παιχνίδι των Πειραιωτών με τον Ατρόμητο (2/10) και την επιστροφή του ίβηρα τεχνικού στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, οι Μεξικανοί αναφέρθηκαν ξανά στον Μίτσελ και στο γεγονός ότι στον Ολυμπιακό ο 59χρονος κόουτς θα προπονεί μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως είναι οι Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες.,

«Έφυγε από την Πούμας και πλέον προπονεί παγκόσμιους αστέρες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο» τιτλοφορείται χαρακτηριστικά το άρθρο για τον ισπανό τεχνικό των πρωταθλητών, με τους Μεξικανούς να προσθέτουν: «Ο Μίτσελ, ο οποίος έφυγε από την Πούμας το καλοκαίρι του 2020, λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, έχει πλέον αναλάβει τον Ολυμπιακό, ο οποίος διαθέτει στις τάξεις του αστέρια παγκόσμιας κλάσης».

Οι Μεξικανοί αναφέρονται επίσης στην προπονητική καριέρα του 59χρονου τεχνικού, αλλά και στο γεγονός ότι θα καθίσει δεύτερη φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού, στον οποίον ήταν επίσης από το Φεβρουάριο του 2013 έως τον Ιανουάριο του 2015, κατακτώντας με τους Ερυθρόλευκους δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο. Συνολικά, είχε κοουτσάρει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού σε 90 παιχνίδια, έχοντας 64 νίκες, 11 ισοπαλίες και 15 ήττες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μίτσελ ήταν προπονητής της Πούμας από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι τον Ιούλιο του 2020, όταν αποχώρησε για προσωπικούς λόγους. Με τον Ισπανό στον πάγκο της η μεξικάνικη ομάδα έδωσε 34 παιχνίδια, στα οποία είχε 13-10-11 με 51-45 γκολ.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα: 

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024