
Πορτοσάλτε: Βρήκε τη… λύση – «Βάλτε κανονική Αστυνομία στα Πανεπιστήμια»
Ο Άρης Προτοσάλτε μετά τα όσα συνέβησαν στην Πολυτεχνιούπολη στου Ζωγράφου θέλει η ΕΛ.ΑΣ. να βρίσκεται μέσα στα αμφιθέατρα
Ο Άρης Πορτοσάλτε προτείνει η κανονική αστυνομία να βρίσκεται μόνιμα στα πανεπιστήμια. Μετά τα όσα συνέβησαν στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου, με τη σύλληψη κακοποιών που για χρόνια λυμαίνονταν τον χώρο των εστιών αλλά και τον πυροβολισμό από αστυνομικό που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 30χρονου συλληφθέντα, ο δημοσιογράφος πιστεύει ότι η ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να είναι μέσα στα πανεπιστήμια, δίπλα στους φοιτητές, πιθανόν και μέσα στα αμφιθέατρα.
«Μετά την ανακοίνωση της Αστυνομίας για τα δεδομένα της φοιτητικής εστίας, δεν χρειάζεται απλώς πανεπιστημιακή Αστυνομία. Κανονική Αστυνομία μέσα στα Πανεπιστήμια», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε στον αέρα του ΣΚΑΪ. Ο Δημήτρης Οικονόμου του είπε «δηλαδή, κανονική αστυνομία, με τα όπλα. Έχουν όπλα αυτοί», για να του ανταπαντήσει ο Πορτοσάλτε «κανονική Αστυνομία, το επαναλαμβάνω».
«Δηλαδή, να μπουν τα ΜΑΤ να κάθονται μόνιμα μέσα στα Πανεπιστήμια», του είπε ο έτερος παρουσιαστής της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Σήμερα», Ακης Παυλόπουλος και πρόσθεσε «τουρνικέ Αρη, να μπαίνουν με ταυτότητα, δεν γίνεται να είναι τα ΜΑΤ στα Πανεπιστήμια».
Δείτε το βίντεο
- Έριξε τη βόμβα ο Σαμαράς – Στον εισαγγελέα του ΑΠ ζητά διερεύνηση της παγίδευσής του με το Predator
- Η… ταυτότητα του Μουντιάλ 2026: Η προσπέραση της Αγγλίας και ο τελικός χωρίς Μέσι!
- Αιματηρές συγκρούσεις ξέσπασαν σε φυλακή της Σρι Λάνκα – Τουλάχιστον 25 νεκροί
- Εγκαίνια του νέου Διατηρητέου Σχολικού Κτιρίου «Συγγρού» στη Μεθώνη
- Έρος Ραμαζότι: Πάντρεψε την κόρη του Αουρόρα – Οι συγκινητικές στιγμές του γάμου
- Η ανάρτηση του Χάαλαντ για τον θρίαμβο επί της Βραζιλίας και για τα γκολ (vid)




