Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Θλάση ο Μπράμπετς, πρόβλημα και με Νταμπό

Άρης: Θλάση ο Μπράμπετς, πρόβλημα και με Νταμπό

Θλάση β΄ βαθμού έχει υποστεί ο Γιακούμπ Μπράμπετς και θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα. Εκτός προγράμματος και ο Μπράιαν Νταμπό, λόγω ίωσης.

Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Σε αυτή δεν συμμετείχε ο Μπράιαν Νταμπό που ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά ούτε και ο Σεϊκ Ντουκουρέ που μετέβη στην Ισπανία για να υποβληθεί στον ετήσιο έλεγχο από τον γιατρό που του έκανε την τελευταία επέμβαση στο γόνατο.

Διαβάστε επίσης: Και ο Αμπουμπακάρ είναι εδώ: Δύο γκολ σε δύο ματς! (vids)

Το μεγάλο πρόβλημα ωστόσο είναι με τον Γιακούμπ Μπράμπετς ο οποίος έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα. Αυτός είναι και ο σημαντικότερος «πονοκέφαλος» για τον Άλαν Πάρντιου ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Η ενημέρωση του Άρη:

«Διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα (ασκήσεις κατοχής μπάλας και ασκήσεις δύναμης το πρωί, ασκήσεις τεχνικής, αμυντική τακτική και ασκήσεις φυσικής κατάστασης το απόγευμα), στο οποίο δεν συμμετείχε ο Μπράιαν Νταμπό, λόγω ίωσης.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς, που επέστρεψε από την Τσεχία και εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας μας, Νίκο Ξυλούρη, ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας (θλάση β’ βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους).

Ο Σεϊκ Ντουκουρέ, από την πλευρά του, μετέβη σήμερα στην Ισπανία, προκειμένου να υποβληθεί στον ετήσιο έλεγχο από τον γιατρό που του έκανε την τελευταία επέμβαση στο γόνατο.

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το πρωί της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» οπότε και μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με την ομάδα του Βόλου ΝΠΣ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (02/10, 19:30), στον οποίο επιστρέφει ο Ματέο Γκαρσία, που εξέτισε την ποινή του».

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024