Ανοιχτή πληγή για τους οδηγούς παραμένει ο Κηφισός. Μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται για ακόμη μια μέρα με την κίνηση ειδικά στον καθοδικό άξονα να είναι αυξημένη.
Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται και όσοι βρίσκονται στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη – έξοδος) και στη Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος).
Αυξημένη είναι η κίνηση και στη Λ.Κηφισίας τμηματικά, ενώ προβλήματα εντοπίζονται και στην κάθοδο της Λ.Καρέα από το ύψος της Ηλιούπολης μέχρι τον Καρέα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας