Συγκλονίζει η Ελένη Πετρουλάκη: «Ήμουν σε κώμα τρεις μέρες, ένα πρωί σηκώθηκα και δεν μπορούσα να περπατήσω»
Η γυμνάστρια αναφέρθηκε στην απόφασή της να γίνει γυμνάστρια
Η Ελένη Πετρουλάκη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τον πρωινό καφέ, τους δυο γάμους με τον Ίλια Ίβιτς & τη σοβαρή περιπέτεια υγείας μετά την εγκυμοσύνη της.
Η γυμνάστρια αναφέρθηκε και στην απόφασή της να γίνει γυμνάστρια λέγοντας πως, «Ήρθα στην Αθήνα για ένα και μονό σκοπό: να γίνω γυμνάστρια».
Επιπλέον αναφέρθηκε στον Πρωινό Καφέ αλλά και για την Ρούλα Κορομηλά.
«Όταν υψηλόβαθμα στελέχη του ANT1 μου πρότειναν να πάρω μέρος στα καλλιστεία τους είπα “δεν είμαι μοντέλο, θα συνεχίσω να κάνω γυμναστική”. Η πρόταση για τον «Πρωινό Καφέ» με την Ρούλα Κορομηλά ήρθε απρόοπτα. Έπρεπε να είμαι στο πλατό του «Πρωινού Καφέ» στις 6.30 το πρωί. Όταν μου έκλεψαν το μηχανάκι μου, δεν ξεχνώ το πόσο μου συμπαραστάθηκε η Ρούλα. Η Ρούλα επέμενε να κάνω το πρώτο μου εξώφυλλο στο “tv ζάπινγκ”. Είχε πάρει τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη και του είπε “Θέλω να κάνεις εξώφυλλο την Ελένη”», δήλωσε.
Για την απόφασή της να πάει στο εξωτερικό, υπογράμμισε πως, «το 1994 που πήρα μεταγραφή στο Star μου έγινε πρόταση να φύγω για την Αμερική. Δεν το σκέφτηκα πολύ. Πήγα μόνη στο Λος Άντζελες. Εκεί γνώρισα τη Χάλι Μπέρι. Ήταν πρότυπο για μένα ο τρόπος που μιλούσε. Γύρισα για λίγο στην Ελλάδα με προοπτική να φύγω και πάλι για το Λος Άντζελες άλλα τότε γνώρισα τον Ίλια».
Μεταξύ άλλων η γυμνάστρια τοποθετήθηκε για την γνωριμία της και τον γάμο της με τον πρώην ποδοσφαιριστή, Ίλια Ίβιτς.
«Το πρώτο ραντεβού με τον Ίλια ήταν σε ένα ελληνάδικο στο Πειραιά. Είχα βγει με τις φίλες μου για να γιορτάσουμε την επιστροφή μου. Στο διπλανό τραπέζι ήταν ο Ίλια και είπα στη φίλη μου “αυτός μου αρέσει”. Μου έστειλε λουλούδια και μου είπε “για τα δημοσιεύματα, να μη λένε ψέματα”. Με τον Ίλια έχουμε παντρευτεί δυο φορές: και με πολίτικο και με θρησκευτικό γάμο. Όταν έγινε ο πολίτικος γάμος φύγαμε από την πίσω πόρτα του δημαρχείου. Ο θρησκευτικός γάμος έγινε μόνο με τους στενούς συγγενείς μας και παιδάκια από τη γειτονιά».
Για τις δυσκολίες της στην εγκυμοσύνη, η Ελένη Πετρουλάκη αποκάλυψε πως, «δέκα χρόνια πήρε για να κρατήσω το πρώτο παιδί στην αγκαλιά μου. Όταν κράτησα το τεστ εγκυμοσύνης δεν το πίστευα ούτε εγώ η ίδια. Με έπιασε φόβος. Δεν υπάρχει μοναστήρι στην Ελλάδα και τη Σερβία που να μην το έχω επισκεφθεί. Ό,τι τάμα υπάρχει το έχω κάνει. Πιστεύω πολύ. Ο Θεός είναι μεγάλος και δεν αφήνει κανέναν. Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη είχα μία σοβαρή επιπλοκή και τρεις μέρες ήμουν σε κώμα. Δεν έχασα την πίστη μου. Ένα πρωί σηκώθηκα και δεν μπορούσα να περπατήσω. Κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει».
Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, επεσήμανε χαρακτηριστικά: «έκανα εξετάσεις και διαπίστωσα πως είχα ένα αυτοάνοσο στις αρθρώσεις. Δεν το έβαλα κάτω. Ήθελα να είμαι λειτουργική στην καθημερινότητα μου και έτσι έφτιαξα το πρόγραμμα rehabilitation fitness».
Τέλος η Ελένη Πετρουλάκη αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της.
«Όταν πρωτοξεκίνησα να διδάσκω στα γυμναστήρια υπήρχαν τα λεγόμενα «σιδεράδικα». Πήγαιναν μόνο οι άντρες. Η «power yoga» έφερε επανάσταση στο χώρο του fitness. Εδώ και επτά χρόνια λειτουργώ το δικό μου διατροφολογικό κέντρο στη Γλυφάδα. έχει κάνει κάλο σε μεγάλο ποσοστό του κόσμου», κατέληξε μιλώντας στο «Πάμε Δανάη».
- Γιορτή σήμερα 17 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]
- Το Ιράν διαψεύδει τον Τραμπ – Αρνείται ότι αποφυλακίστηκε Αμερικανίδα από τις ιρανικές φυλακές
- Η ΕΕ πιέζει τις ΗΠΑ για εξαίρεση ευρωπαϊκών προϊόντων από τους δασμούς 15% – Και το ελαιόλαδο στη λίστα
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- «Καύσωνας» με το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «κλιματιστικό» του Μαξίμου και οι «υψηλές θερμοκρασίες» μετά τις διώξεις
- Φίλες και στην πραγματική ζωή: H Αλάνα Ούμπακ είναι «το κορίτσι» της Ρις Γουίδερσπουν
- Πότε είναι νόμιμη η αύξηση του ενοικίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)





















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)
![Βίσωνας επιτέθηκε σε 65χρονο στο Γέλοουστοουν και τον πέταξε 3 μέτρα στον αέρα – «Μου χάρισε την ζωή» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bison22-315x220.jpg)

















![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442