Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαμία: Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε 5χρονο αγοράκι - Είχε κινδυνεύσει ξανά παιδάκι

Λαμία: Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε 5χρονο αγοράκι – Είχε κινδυνεύσει ξανά παιδάκι

Πριν από μερικές ημέρες το σκυλί είχε επιτεθεί ξανά σε παιδί, εκείνο όμως την είχε γλυτώσει με ένα απλό δάγκωμα της μπλούζας και δεν είχε τραυματιστεί.

Το βράδυ της Τρίτης, σημειώθηκε στην Λαμία ένα ακόμη περιστατικό επίθεσης σκύλου, με θύμα ένα 5χρονο αγόρι.

Το αγοράκι μαζί με την οικογένειά του βρισκόταν στην πλατεία Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα στην Λαμία και πήγαιναν σε κατάστημα εστίασης για να καθίσουν. Ξαφνικά το αγοράκι φώναξε στη μητέρα του ότι τον δάγκωσε ένα σκυλί που είχε τρυπώσει ανάμεσα στα καθίσματα.

Αμέσως έσπευσαν να περιποιηθούν το τραύμα του παιδιού τους και να ειδοποιήσουν την αστυνομία, ενώ το σκυλί συνέχιζε να βρίσκεται στο σημείο.

Όπως τους περιέγραψε υπάλληλος του καταστήματος, πριν από μερικές ημέρες είχε επιτεθεί ξανά σε παιδί, εκείνο όμως την είχε γλυτώσει με ένα απλό δάγκωμα της μπλούζας και δεν είχε τραυματιστεί.

«Πρόκειται για δεσποζόμενο σκύλο που πρόσφατα εγκαταλείφθηκε», δηλώνει στο LamiaReport ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Λαμιέων, Παναγιώτης Στασινός. «Είναι ημίαιμος Ελληνικός Ιχνηλάτης, ο οποίος φέρει τσιπ αλλά δεν είναι καταχωρισμένος στη βάση δεδομένων του Υπουργείου», εξήγησε και πρόσθεσε: «Ο κτηνίατρος και γενικά όποιος του πέρασε το τσιπάκι δεν το δήλωσε. Είναι κάτι που το συναντάμε συχνά ειδικά σε κυνηγόσκυλα. Επιτέλους θα πρέπει να ακολουθηθεί η νομοθεσία. Ο κτηνίατρος είναι υποχρεωμένος να το δηλώσει στη βάση δεδομένων και ο ιδιοκτήτης του να το δηλώσει ηλεκτρονικά στο Δήμο».

Σύμφωνα με τη μητέρα του 5χρονου παιδιού, πρόκειται να κινηθούν νομικά υποβάλλοντας μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την περιπέτεια του παιδιού τους. Ο μικρός ευτυχώς – και αυτό είναι το σημαντικότερο φαίνεται ότι είναι καλά στην υγεία του, ακολουθώντας τις ιατρικές συμβουλές που τους δόθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024