Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Cupra Born: Δείγμα υψηλότερης ισχύος

Cupra Born: Δείγμα υψηλότερης ισχύος

Ένα μυστηριώδες δοκιμαστικό πρωτότυπο που εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό ενδέχεται να επιφυλάσσει ακόμα περισσότερη ισχύ για το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Born

Φωτογραφίες: Automedia

Μπορεί το Cupra Born να παρουσιάστηκε μόλις πέρυσι, ωστόσο η ισπανική φίρμα δείχνει να ετοιμάζει ήδη την ανανεωμένη εκδοχή του η οποία πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης με φόντο τα ήδη χιονισμένα τοπία του ευρωπαϊκού βορρά.

Με δεδομένη την συγγένεια του με το ID.3 αλλά και την χρονική σχέση μεταξύ τους θα πρέπει να περιμένουμε με την νέα χρονιά την ανανεωμένη εκδοχή του ηλεκτρικού hatchback της VW από την επόμενη χρονιά και το ισπανικό ισοδύναμο επιδόσεων σε περίπου δύο χρόνια.

Παρ΄όλα αυτά ή μάλλον ακριβώς για αυτό, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το δοκιμαστικό πρωτότυπο να κρύβει μια νέα παραλλαγή του Born.

Σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες που διακρίνονται, ξεχωρίζουν οι νέες εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα οι οποίες δείχνουν να κατευθύνουν την ροή αέρα καθοδικά προφανώς για λόγους βελτίωσης της αεροδυναμικής του που με τη σειρά της αναμένεται να συμβάλλει σε υψηλότερες επιδόσεις και αυτονομία.

Με βάση το σκεπτικό της ακόμα ισχυρότερης έκδοσης, στην αθέατη πλευρά του πρωτοτύπου θα μπορούσε να βρίσκεται το δίδυμο ηλεκτρικών μοτέρ που εφοδιάζει ID.4 GTX αποδίδοντας και αγγίζει τους 300 ίππους, Εξάλλου το συγκεκριμένο σύνολο ήδη προορίζεται να μεταφερθεί και στο ID.3 το οποίο θα υιοθετήσει τα διακριτικά GTX.

Sports in

Με Παπανικολάου στο Game 3 ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Παπανικολάου θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του Game 3 με τη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024