Ένα μυστηριώδες δοκιμαστικό πρωτότυπο που εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό ενδέχεται να επιφυλάσσει ακόμα περισσότερη ισχύ για το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Born

Φωτογραφίες: Automedia

Μπορεί το Cupra Born να παρουσιάστηκε μόλις πέρυσι, ωστόσο η ισπανική φίρμα δείχνει να ετοιμάζει ήδη την ανανεωμένη εκδοχή του η οποία πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης με φόντο τα ήδη χιονισμένα τοπία του ευρωπαϊκού βορρά.

Με δεδομένη την συγγένεια του με το ID.3 αλλά και την χρονική σχέση μεταξύ τους θα πρέπει να περιμένουμε με την νέα χρονιά την ανανεωμένη εκδοχή του ηλεκτρικού hatchback της VW από την επόμενη χρονιά και το ισπανικό ισοδύναμο επιδόσεων σε περίπου δύο χρόνια.

Παρ΄όλα αυτά ή μάλλον ακριβώς για αυτό, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το δοκιμαστικό πρωτότυπο να κρύβει μια νέα παραλλαγή του Born.

Σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες που διακρίνονται, ξεχωρίζουν οι νέες εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα οι οποίες δείχνουν να κατευθύνουν την ροή αέρα καθοδικά προφανώς για λόγους βελτίωσης της αεροδυναμικής του που με τη σειρά της αναμένεται να συμβάλλει σε υψηλότερες επιδόσεις και αυτονομία.

Με βάση το σκεπτικό της ακόμα ισχυρότερης έκδοσης, στην αθέατη πλευρά του πρωτοτύπου θα μπορούσε να βρίσκεται το δίδυμο ηλεκτρικών μοτέρ που εφοδιάζει ID.4 GTX αποδίδοντας και αγγίζει τους 300 ίππους, Εξάλλου το συγκεκριμένο σύνολο ήδη προορίζεται να μεταφερθεί και στο ID.3 το οποίο θα υιοθετήσει τα διακριτικά GTX.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr