Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Τζομπανάκη: Η σχέση της με τον χρόνο, τα λάθη του παρελθόντος και ο Σασμός

Μαρία Τζομπανάκη: Η σχέση της με τον χρόνο, τα λάθη του παρελθόντος και ο Σασμός

Η «Καλλιόπη» σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση

Ποδαρικό στο The 2Night Show έκανε το βράδυ της Δευτέρας (26/9) η Μαρία Τζομπανάκη. H ηθοποιός, που πέρυσι επέστρεψε δυναμικά στην τηλεόραση με τον ρόλο της «Καλλιόπης» στον Σασμό, μίλησε για την επιτυχημένη σειρά, για την προσωπική της ζωή αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

«Έχω εγγονό κι ακόμα δε χωράει στο στόμα μου, όχι επειδή θεωρώ τον εαυτό μου πολύ νέο, αλλά μου είναι παράξενο, μου φαίνεται μυθικό να έχω φτάσει σε αυτό το σημείο, δηλαδή είμαι σε μια σειρά που έχω γεννήσει δυο γενιές κι ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, είναι πάρα πολύ ωραίο», ανέφερε αρχικά για το εγγονάκι της που ήρθε πέρυσι στον κόσμο.

«Οι ρυτίδες είναι εδώ»

Όσο για τη σχέση της με τον χρόνο; «Ο χρόνος τώρα για μένα είναι ο Ορφέας μου, ο Αχιλλέας μου, είναι η Γεωργία μου, που είναι η κόρη μου, η γυναίκα του Ορφέα, είναι και οι άνθρωποι που αγάπησα στη διάρκεια της ζωής μου κι αυτό αντανακλάται στο πρόσωπό μου, οι ρυτίδες είναι εδώ, το γήρας δεν μπορείς να το αποφύγεις, αλλά μπορείς να συμπορευτείς με αγάπη μαζί του», είπε.

Στη συνέχεια, η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε για την απόφασή της να μείνει κάποια χρόνια στην Αμερική.

Όπως εξομολογήθηκε: «Είναι ωραία η Αμερική, αλλά για έναν άνθρωπο που αγαπά τόσο πολύ την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, και την οικογένειά του, δεν είναι ευχάριστο. Πέρναγα ωραία, αλλά όταν ήμουν εκεί ήθελα να έρθω εδώ. Όταν κάνεις μια σχέση, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή, από την αρχή μπαίνουν κάποιοι κώδικες και πρέπει να ακολουθούνται μέχρι το τέλος. Σε μια σχέση όταν θες να δώσεις κάτι, πρέπει να τα δώσεις όλα. Το πιο μεγάλο όλα είναι να φύγω από την πατρίδα και μακριά από τον γιο μου».

«Θα ήθελα να ζήσω άλλη μία ζωή»

«Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην τα έχω κάνει, που τα έχω μετανιώσει. Όχι επαγγελματικά τόσο, προσωπικές επιλογές. Αυτές οδηγούν και σε κάποια επαγγελματικά. Δεν έκανα κάποια πράγματα γιατί φοβόμουν. Έχασα χρόνο, όμως, αυτό είναι το δικό μου οικοδόμημα και το αγαπώ. Παρόλα αυτά θα ήθελα να μην έχω κάνει κάποια λάθη γιατί έχασα χρόνο, πλήγωσα, με πλήγωσαν. Άργησα μετά να μάθω. Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να κάνω, τόσα πολλά, που θα ήθελα να ζήσω άλλη μία ζωή. Κι όταν υπολογίζω τον χρόνο, βλέπω ότι δε μου φτάνει», υπογράμμισε επίσης.

Τέλος, αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί μία τηλεοπτική πρόταση: «Μου έχουν πει κάτι τέτοιο, τώρα συζητάω αυτόν τον καιρό, δεν κάνει να το πω, θα το μάθετε σύντομα όμως. Νομίζω ότι θα το κάνω, είναι πολύ ενδιαφέρον. Είναι ένα πρότζεκτ συναισθήματος και λόγου. Μου πάει. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που είναι παρών σε αυτά που συμβαίνουν και δεν ντρέπεται, μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα. Δεν έχουμε ολοκληρώσει την κουβέντα ακόμη, δεν ξέρω αν θα γίνει γιατί δεν έχουμε φτάσει στο τελικό (στάδιο)».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024