Super Κική: «99,9% πάσχω από βαριά κατάθλιψη – Νιώθω ότι είμαι κάτω από μία ταφόπλακα»
«Είμαι πολύ καλή γι’ αυτόν τον κόσμο», ακούγεται να λέει η instagrammer σε βίντεο που πόσταρε στα social media
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Super Κική. Μέσω ανάρτησής της στα social media, η κατά κόσμον Κική Λιτσάκη μίλησε για την πολυετή ψυχοθεραπεία που κάνει και αποκάλυψε ότι πάσχει από βαριά κατάθλιψη ενώ ενδέχεται να της χορηγηθεί κάποια αγωγή.
Ανέφερε συγκεκριμένα η instagrammer:
«Σήμερα θα πάω για τρίτη φορά στη ζωή μου στον ψυχίατρο. Η τελευταία φορά που πήγα ήταν στα 21. Είχα βγει κομπλέ όσες φορές είχα πάει. Αυτή τη φορά όμως, που μίλησα και με τον ψυχοθεραπευτή μου, 99,9% πάσχω από βαριά κατάθλιψη. Δεν πολυφαίνεται γιατί έχω κάνει πολλή ψυχοθεραπεία στη ζωή μου οπότε κάπως “μπαλώνεται” με το λέγειν, γιατί κάνω τον άλλον να νομίζει ότι είμαι καλά.
Ξέρω ότι μάλλον θα χρειαστεί αγωγή δεν είναι σίγουρο κιόλας, αλλά λογικά ναι. Παρόλα αυτά, χαίρομαι γιατί έχω κάνει την κίνηση έχω σκάσει και θέλω να φύγει όλο αυτό το πράγμα από πάνω μου. Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου, δεν το λέω για να μου πεις μπράβο, αλλά για το κάνει και εσύ» αναφέρει η Super Κική στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Έχω περάσει διάφορες δοκιμασίες στη ζωή μου, αλλά τα τελευταία 2μιση χρόνια είναι πολύ διαφορετική, τώρα δεν ελέγχεται, πολλή πληροφορία, πολύ καριο…, πάρα πολύ καριο… Μάλλον είμαι πολύ καλή για αυτόν τον κόσμο, μπορεί να ακουστεί περίεργο αλλά έτσι θεωρώ εγώ. Με έπνιξε αυτό, νιώθω ότι είμαι κάτω από μία ταφόπλακα και υποφέρω.
Εμένα το πρόβλημα μου είναι η ανθρωπότητα, το πόσο ηλίθιος είναι ο κόσμος ή πόσο κακός, είτε από μηνύματα, είτε από κοντινούς μου, είτε από περαστικούς, εμένα αυτό με φθείρει. Δεν το χωράει το μυαλό μου, δεν διανοούμαι πόσο κακός μπορεί να είναι κάποιος άνθρωπος.
Γι’ αυτό όταν λυπάμαι, λυπάμαι επί δέκα και όταν χαίρομαι, χαίρομαι πολύ λιγότερο από όσο ένας κανονικός άνθρωπος. Η αγωγή δεν είναι κακό πράγμα, επιστήμονες άνθρωποι την έχουν βγάλει».
- «Λύγισε» ο Λουίς Ντίας: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της Κολομβίας (vid)
- Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Παναγόπουλος
- Η αυθεντική πλευρά των Κυκλάδων: Η Άνδρος πρωταγωνιστεί σε γαλλικά ταξιδιωτικά αφιερώματα
- Ολυμπιακός: Πρώτο φιλικό με αντίπαλο τη Ρακόφ
- Κρήτη: Αγνοείται ψαροντουφεκάς – Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό του
- Το τέλος του «αφηγήματος» και η απώλεια της ψυχραιμίας για τη Νέα Δημοκρατία
- Το Ιράν απαντά στους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ με επιθέσεις στον Κόλπο – Πώς φτάσαμε στον νέο κύκλο έντασης
- «Μπαμ» στην Αμερική: «Έκλεισε στον Παναθηναϊκό ο Γιαμπουσέλε»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442