Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καίτη Γκραμμά: «Όταν έλαβα το μήνυμα να συμμετέχω στην επίδειξη της Prada, δεν έδωσα καμία σημασία»

Καίτη Γκραμμά: «Όταν έλαβα το μήνυμα να συμμετέχω στην επίδειξη της Prada, δεν έδωσα καμία σημασία»

Το πρώτο transgender μοντέλο έζησε τη σημαντική στιγμή στην καριέρα της να περπατήσει σε επίδειξη του μεγάλου Ιταλικού Οίκου Μόδας.

Καίτη Γκραμμά είναι το πρώτο μοντέλο ελληνικής καταγωγής που περπάτησε για επίδειξη της Prada και μάλιστα είναι και το πρώτο transgender μοντέλο που περπάτησε για τον συγκεκριμένο οίκο.

«Όταν πρωτοέλαβα το μήνυμα για να συμμετάσχω στο τελικό casting ήμουν στο Λονδίνο και επειδή ήμουν πολύ κουρασμένη δεν έδωσα καμία σημασία γιατί θεώρησα ότι είναι κάτι ακόμα που θα μείνει απλά σε συζητήσεις» είπε αρχικά η Καίτη Γκραμμά μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» και στη συνέχεια περιέγραψε την διαδικασία που ακολούθησε όταν βρέθηκε στο τελικό casting.

Διαβάστε επίσης: Στέλιος Νιάκαρης: Mου είπε «γδύσου και θα πάρεις τη δουλειά»

Το άγχος μου ήταν μην κάνω λάθος

Στη συνέχεια η Καίτη Γκραμμά ανέφερε πως η διευθύντρια του συγκεκριμένου Οίκου είχε πάντα ένα ύφος απαξίωσης προς όλες τις κοπέλες, έδειχνε να μην είναι ευχαριστημένη με τίποτα και δυσανασχετούσε με τα πάντα. Αυτό την έκανα να θεωρεί δεδομένο πως δεν έχει επιλεγεί.

Την επόμενη μέρα ωστόσο, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα μέσω του οποίου της ζητούσαν να βρίσκεται σε ένα τέταρτο στον οίκο μόδας για το τελικό fitting,

«Τότε φεύγει το άγχος γιατί είσαι σίγουρος ότι σε έχουν κλείσει και προσπαθείς απλά να το ζήσεις… Είναι ένα όνειρο ζωής… Το μόνο άγχος που έχεις μετά είναι να μην κάνεις κάτι λάθος. Βλέπεις ανθρώπους που τους έχεις εξιδανικεύσει… » ανέφερε σε άλλο σημείο η Καίτη Γκραμμά τονίζοντας ωστόσο πως ίσως από τον συγκεκριμένο οίκο μόδας δεν είχαν καταλάβει ακριβώς ότι είμαι transgender.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024