Η Κλόε Καρντάσιαν ζει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της single ζωής της. Η γνωστή τηλεπερσόνα είναι μαμά δυο παιδιών με τον άσο του NBA, Τρίσταν Τόμπσον.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει αποφασίσει να τραβήξει χωριστούς δρόμους αλλά πριν από λίγο καιρό έφεραν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους με την βοήθεια παρένθετης μητέρας. Αυτή τη φορά οι φήμες θέλουν την Κλόε Καρντάσιαν να είναι και πάλι ερωτευμένη.

Ο λόγος για τον Μικέλε Μορόνε, τον πρωταγωνιστή της ταινίας «365 Μέρες» του Netflix. Όλα ξεκίνησαν όταν η Κλόε Καρντάσιαν και ο Μικέλε Μορόνε εθεάθησαν μαζί στις 24 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το show των Dolce & Gabbana για την άνοιξη/καλοκαίρι 2023 στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Η γνωστή τηλεπερσόνα παρευρέθηκε στην επίδειξη καθώς η αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν λανσάρει την νέα σειρά ρούχων, «Ciao, Kim» με τους Dolce & Gabbana.

Στην εκδήλωση, η Κλόε και η Μικέλε κάθισαν ο ένας δίπλα στον άλλον και κοντά στα τρία παιδιά της Κιμ και τη μαμά Κρις Τζένερ. Όπως φαίνεται σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο ηθοποιός στο Instagram Story του, εκείνος και η Κλόε ήταν αγκαλιά στα παρασκήνια. Τύλιξε το χέρι του γύρω της και φάνηκε να της ψιθυρίζει στο αυτί. Η φωτογραφία έγινε viral, όπως και ένα άλλο βίντεο που μοιράστηκαν οι θαυμαστές, το οποίο δείχνει τους δύο να χορεύουν στενά σε ένα after-party.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Οι χρήστες των social media ενθουσιάστηκαν με το νέο ειδύλλιο και έσπευσαν να σχολιάσουν πως οι δυο τους θα ήταν ένα υπέροχο ζευγάρι. Επίσης, σχολίασαν και τον πρώην της Κλόε, Τρίσταν Τόμπσον, ο οποίος υπήρξε άπιστος απέναντι της.