Διονύσης Σχοινάς: Η πρώτη αντίδραση μετά το εξώδικο – «Είμαι πολύ στεναχωρημένος»
Δείτε την απάντηση του Διονύση Σχοινά
Ο Διονύσης Σχοινάς και ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν σχεδιασμένο να εμφανιστούν μαζί στο νυχτερινό κέντρο, Κέντρο Αθηνών. Αυτό όμως, δεν πρόκειται να συμβεί τελικά καθώς ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε πριν από λίγες μέρες από το σχήμα.
- Διαβάστε επίσης: Συνεργασία-βόμβα θα «γκρεμίσει» την αθηναϊκή νύχτα – Πρώην ζευγάρι μαζί μετά από χρόνια
Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο ίδιος, ο λόγος που αποχώρησε ήταν πως η sold out πρεμιέρα είχε ακυρωθεί ήδη 2 φορές, χωρίς ο ίδιος να ερωτηθεί ή να ενημερωθεί. Στην ανάρτηση του αναφέρει πως υπερασπιζόμενος το όνομά του αποφάσισε να αποχωρήσει.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Στη συνέχεια, ο επιχειρηματίας του Κέντρου Αθηνών, έστειλε εξώδικο στον γνωστό τραγουδιστή αλλά και στη γυναίκα του, Καίτη Γαρμπή, ζητώντας τους 60.000 ευρώ. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του επιχειρηματία το εξώδικο στάλθηκε για αποκατάσταση ηθικής βλάβης αλλά και επειδή κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος.
Ένας ακόμη λόγος όμως, είναι και η προκαταβολή που είχε ήδη λάβει ο γνωστός τραγουδιστής και σύμφωνα με τον επιχειρηματία έπρεπε να επιστραφεί. Για τον ίδιο λόγο το εξώδικο περιλαμβάνει και το όνομα της συζύγου του Διονύση Σχοινά, Καίτη Γαρμπή. Συγκεκριμένα, στο παρελθόν η επιτυχημένη τραγουδίστρια είχε λάβει προκαταβολή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορωνοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά.
Η απάντηση του Διονύση Σχοινά
Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και στον Γρηγόρη Μπάκα για το εξώδικο και την αποχώρησή του από το σχήμα.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε πως είναι πολύ στεναχωρημένος και πως είναι η πρώτη φορά που του συμβαίνει κάτι τέτοιο.
«Σ’ αγαπάω πολύ. Τι να σου πω; Ειρήνη υμίν! Τίποτα, μη με ρωτάς τίποτα άλλο. Μη με ρωτάς, σε παρακαλώ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με αυτή τη φάση, μη με ρωτάς άλλο. Please. Πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοιο πράγμα».
- ΑΕΚ – Μπανταλόνα: Ώρα υπέρβασης και πρόκρισης για την Ένωση
- Πυρ ομαδόν κατά της πρότασης για δόμηση σε περιοχές Natura
- Ο Κάνιε Γουέστ κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου και στη Γαλλία
- Τα ενοίκια «καίνε» το πορτοφόλι των νοικοκυριών – Αποκαλυπτική μελέτη
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο νεαροί που εκβίαζαν φίλο τους για χρήματα
- Ουγγαρία: Ο νέος πρωθυπουργός δεσμεύεται να αναστείλει τη λειτουργία των κρατικών ΜΜΕ
- K‑POP Demon Hunters: Το απόλυτο fan‑experience για μικρούς και μεγάλους
- Μυτιλήνη: Κλιμακώνουν οι κτηνοτρόφοι – Νέα κινητοποίηση την Πέμπτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442