Οι εκλογές στην Ιταλία βρίσκονται στο επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος στην Ευρώπη, καθώς η ακροδεξιά στη γειτονική χώρα έχει κερδίσει σημαντικό έδαφος.

Πέρα από τους Ευρωπαίους ηγέτες και επικεφαλής φορέων που έχουν τονίσει την ανάγκη δημιουργίας μιας δημοκρατικής κυβέρνησης στην Ιταλία, την ίδια ανησυχία φαίνεται πως έχουν και οι πολίτες.

Κατά τη διάρκεια της εκλογικής μάχης, που θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής, έκανε το γύρο του κόσμου μια φωτογραφία που δείχνει ακριβώς πως σκέφτεται μεγάλη μερίδα των Ιταλών ψηφοφόρων για το πολιτικό σκηνικό στη χώρα του.

Στην εικόνα αυτή φαίνεται ένας ηλικιωμένος ψηφοφόρος, ο οποίος έχει κρεμάσει ένα πλακάτ στο λαιμό του. Το πλακάτ εκφράζει με λίγα λόγια τον προβληματισμό του για το «αύριο» στην Ιταλία σε περίπτωση που επικρατήσει η ακροδεξιά.

«Γεννήθηκα την εποχή του Μουσολίνι, δεν θα ήθελα να πεθάνω κάτω από τη Μελόνι» ανέφερε ο ηλικιωμένος, συμπληρώνοντας: «Ο Θεός να μας βοηθήσει».

Το βλέμμα του αγαπητού κυρίου με τη μαγκούρα, θα αλλάξει το βράδυ της Κυριακής. Μένει να φανεί αν θα χαμογελάσει ή θα προβληματιστεί ακόμα περισσότερο…

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr