Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ρόλος του Μπο Κρουζ και η γνωριμία με τον Ανταμ Σάντλερ

Ο ρόλος του Μπο Κρουζ και η γνωριμία με τον Ανταμ Σάντλερ

O πρωταθλητής Ευρώπης πια Χουάντσο Ερνανγκόμεθ διέπρεψε και ως κινηματογραφικός αστέρας στο πλευρό του Ανταμ Σάντλερ

Ο μικρός αδελφός ο Χουάντσο αρχικά ονειρευόταν να παίξει όπως ο πατέρας του και ο αδελφός του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τελικά έφτασε μέχρι την Εστουντιάντες (όπου επίσης έχει παίξει ο πατέρας του ενώ αγωνίζεται και η μικρότερη αδελφή των Ερνανγκόμεθ).

Δεν έκανε το επόμενο βήμα στην Ισπανία καθώς δεν πρόλαβε μιας και τον «τσίμπησαν» άμεσα στο ΝΒΑ. Τον επέλεξαν οι Ντένβερ Νάγκετς στο ντραφτ τον Απρίλιο του 2016 σε ηλικία 21 ετών και από τότε δεν ξανάφυγε από τις ΗΠΑ παρά μόνο για την εθνική ομάδα.

Ντένβερ Νάγκετς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Μπόστον Σέλτικς, Σαν Αντόνιο Σπερς, Γιούτα Τζαζ και Τορόντο Ράπτορτ (η ομάδα του τώρα) οι σταθμοί που έχει περάσει αυτήν την επταετία.

Οταν είδε με τα αδέλφια του την αγγελία  για την οντισιόν μιας ταινίας, το διασκέδασαν.

«Ημασταν σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού και βαριόμασταν. Κάναμε αυτό το tape με την αδελφή μου και τον αδελφό μου. Δεν ξέραμε τι ακριβώς χρειαζόταν να κάνουμε για την οντισιόν, απλά η αδελφή μου μας πρότεινε να κάνουμε σαν να παίζουμε σε ταινία. Ετσι, απλά βάλαμε την κάμερα στην κουζίνα και ξεκίνησα να παίζω. Οπότε, ήταν κάπως τρελό γιατί δεν ξέρω τι περίμεναν ή τι είδαν σε μένα» εξομολογήθηκε μιλώντας παρέα με τον Ανταμ Σάντλερ για την ταινία «Hustle» με παραγωγούς τον γνωστό αμερικανό ηθοποιό και τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Στο συγκεκριμένο έργο, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ υποδύεται έναν ανερχόμενο μπασκετμπολίστα, τον Μπο Κρουζ που ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα στο ΝΒΑ καθώς τον ανακαλύπτει σε αγώνα street ball ο ανιχνευτής ταλέντων, ρόλο που ενσαρκώνει ο Ανταμ Σάντλερ ο οποίος ενθουσιάστηκε από τη συνεργασία.

«Εριξα μια ματιά στην κασέτα του και ήταν ένας πραγματικά αστείος, κουλ, χαρισματικός τύπος και όμορφος. Ηταν πραγματικά φυσικός, πραγματικά αληθινός. Με τον Χουάντσο στον συγκεκριμένο ρόλο ξέραμε ότι είχαμε κάτι που κανείς δεν θα μπορούσε να αμφισβητήσει» τόνισε ο γνωστός ηθοποιός που λατρεύει το μπάσκετ και αυτό άρεσε τον πρωταγωνιστή του.

«Μπο Κρουζ, τα κατάφερες, σε αγαπάω» ήταν το μήνυμα του Ανταμ Σάντλερ την επομένη του τελικού έχοντας θαυμάσει τον «παίκτη» του να μη χάνει τρίποντο στην αρχή και με ποσοστό 7/9 τελικά, κάτι που δεν είχε καταφέρει ούτε στην ταινία.

Αλλά όπως είπε και ο αδελφός του ο Γουίλι, στον τελικό ήταν ο Χουάντσο και ο Μπο Κρουζ.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024