Τούρκοι χάκερ έβαλαν στο στόχαστρό τους την ιστοσελίδα του Προμηθέα Πάτρας.
Εν μέσω έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, οι χάκερ βρήκαν την ευκαιρία να μπουν στο site του Προμηθέα Πάτρας, το promitheasbc.gr, και απείλησαν ξανά την Ελλάδα.
«Ρίξτε μια ματιά στην ιστορία, τι συνέβη σε εκείνους που εξεγέρθηκαν στον Τούρκο» έγραψαν, συνοδεύοντας το μήνυμα με μια φωτογραφία του Κεμάλ.
Η αντίδραση του Προμηθέα
Από τον Προμηθέα έχει ήδη υπάρξει αντίδραση. Η ομάδα γνωστοποίησε μέσα από τα social media ότι τεχνικοί του εργάζονται ήδη για να επαναφέρουν τη σελίδα στην κανονική της λειτουργία.
«Η ιστοσελίδα του Προμηθέα Πάτρας δέχθηκε σήμερα επίθεση από χάκερ, οι οποίοι έχουν αναρτήσει αντεθνικά και προσβλητικά για την Ελλάδα συνθήματα. Ήδη έχουν επιληφθεί του θέματος οι αρμόδιοι, ενώ οι τεχνικοί μας καταβάλλουν προσπάθειες για να την επαναφέρουν σε κανονική λειτουργία», αναφέρει στην ενημέρωση της η ομάδα από την Πάτρα.
Η ιστοσελίδα του Προμηθέα Πάτρας δέχθηκε σήμερα επίθεση από χάκερς, οι οποίοι έχουν αναρτήσει αντεθνικά και προσβλητικά για την Ελλάδα συνθήματα. Ήδη έχουν επιληφθεί του θέματος οι αρμόδιοι, ενώ οι τεχνικοί μας καταβάλλουν προσπάθειες για να την επαναφέρουν σε κανονική λειτουργία pic.twitter.com/dNJKwBrt0T
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).