Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκίνηση και standing ovation στο αντίο του Βρσάλικο από την εθνική Κροατίας

Συγκίνηση και standing ovation στο αντίο του Βρσάλικο από την εθνική Κροατίας

Οι Κροάτες τίμησαν τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού για την προσφορά του στην εθνική ομάδα με δώρα συναισθηματικής αξίας.

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν πριν την σέντρα της αναμέτρησης ανάμεσα στην Δανία και την Κροατία, με τους Κροάτες να τιμούν για την προσφορά του στην Εθνική ομάδα, τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Σίμε Βρσάλικο.

Ο μπακ των «ερυθρόλευκων» έλαβε το ζεστό χειροκρότημα των συμπατριωτών του, χαιρετίστηκε με όλους τους ποδοσφαιριστές καθώς και τον Ζλάτκο Ντάλιτς και έλαβε κάποια πολύ όμορφα δώρα από τον πρόεδρο της κροατικής ομοσπονδίας Μάριγιαν Κούστιτς και τον αθλητικό διευθυντή της εθνικής, Στίπε Πλετίκοσα.

Στις δηλώσεις του ο άσος του Ολυμπιακού εμφανίστηκε αρκετά συγκινημένος αναφέροντας τα εξής:

«Είναι συγκινητικό, δεν ξέρω πώς να σου πω πώς νιώθω. Δεν ξέρω τι να περιμένω όταν βγω στο γήπεδο, αλλά το έχω πάρει απόφαση και είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρος για αυτό», είπε ο Βρσάλικο και πρόσθεσε:

«Το σκέφτομαι εντατικά τον τελευταίο καιρό, δεν το πήρα απόφαση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πήρα την απόφαση ότι ήταν το καλύτερο για μένα, για την ποδοσφαιρική ομάδα της Κροατίας. Νομίζω ότι πήρα τη σωστή απόφαση».

Για τις καλύτερες του στιγμές με την εθνική ομάδα:

«Υπήρχαν πολλές στιγμές, αλλά θα ξεχώριζα το Μουντιάλ της Ρωσίας. Ενέργεια, συντροφικότητα, το συναίσθημα των παικτών, το καλωσόρισμα σε Ζάγκρεμπ και Ζαντάρ».

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο, του τραβήχτηκε μια καλτ φωτογραφία ξαπλωμένος στη σημαία της Κροατίας.

«Ήμουν πραγματικά κουρασμένος, αυτή η στιγμή ήρθε αυθόρμητα. Όλα καταγράφονται σε μια φωτογραφία που θα κουβαλάω μαζί μου για πάντα, όλη μου τη ζωή».

Για το αν θα αναλάβει κάποιο πόστο στην Εθνική;

«Δεν μπορώ να πω όχι στην εθνική ομάδα. Αν επιστρέψω, το ερώτημα είναι σε ποιον ρόλο θα είναι. Ως προπονητής, είναι δύσκολο, αλλά θα δούμε ποιος θα είναι αυτός ο ρόλος».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Βρσάλικο από το 2011 που έκανε το ντεμπούτο του, αγωνίστηκε 53 φορές με την φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του, έχοντας μοιράσει οκτώ ασίστ ενώ έχει αγωνιστεί σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα και άλλα τόσα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα όντας μέλος της «αργυρής» ομάδας που αγωνίστηκε στον τελικό του Μουντιάλ του 2018.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024