Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Πήρα το πτυχίο μου στη θεολογία - Στην αρχή με έλεγαν θεογκόμενα

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Πήρα το πτυχίο μου στη θεολογία – Στην αρχή με έλεγαν θεογκόμενα

Ο αγαπημένη ηθοποιός τη φετινή σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Σεσουάρ για Δολοφόνους»

Το διάσημο έργο των Μπρους Τζόρνταν και Μέριλιν Άμπραμς, «Σεσουάρ για Δολοφόνους», με φόντο ένα κομμωτήριο όπου οι εργαζόμενοι και οι πελάτες είναι ύποπτοι για φόνο επιστρέφει στο Θέατρο Λαμπέτη για δεύτερη χρονιά.

Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στην φωτογράφιση της παράστασης και οι πρωταγωνιστές έκαναν μερικές αποκαλύψεις.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μίλησε για το πτυχίο της. «Πήρα το πτυχίο μου στη θεολογία πριν από 4 χρόνια. Για να έχετε το φόβο μου. Γι΄αυτό προσέξτε τι κάνετε», είπε με χιούμορ.

Και πρόσθεσε: «Ήταν μια ανάγκη να ολοκληρώσω κάτι που άφησα στην μέση και για να γεμίσω την καθημερινότητά μου γιατί εκείνη την εποχή δεν δούλευα. Το έριξα στο διάβασμα. Στην αρχή με έλεγαν θεογκόμενα».

Ο Δημήτρης Μακαλιάς αναφέρθηκε στον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους με την Αντιγόνη Ψυχράμη αλλά και σε ένα περίεργο περιστατικό: «Περιμένουμε το δεύτερο παιδί μας, είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Σχετικά με το ατύχημα που προκάλεσε στον Ζήση Ρούμπο κατά λάθος σε ένα γύρισμα περιέγραψε: «Έσπασα το δόντι του Ζήση Ρούμπου σε ένα γύρισμα με ένα μπουκάλι.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Λίγα λόγια για το έργο

Βρισκόμαστε στο κομμωτήριο του Τόνυ. Η βοηθός του είναι η Σόφη και στο κομμωτήριο εμφανίζονται η αριστοκράτισα κυρία Άντα Χατζηπατέρα , ο ζεν πρεμιέ αλλά και μικροαπατεώνας Λεωνίδας Πέτροβας και ο -εν πρώτης όψεως βαφέας- undercover αστυνομικός Σταύρος Σταυράκος με τον βοηθό του Παναγιώτη.

Η υπόθεση αφορά το διαμέρισμα που βρίσκεται πάνω από το κομμωτήριο στο οποίο μένει μια μεγάλη σολίστ που ενοχλεί τους πάντες διότι παίζει πιάνο δυνατά. Κατά τη διάρκεια της παράστασης δολοφονείται. Όλοι οι χαρακτήρες του έργου πλην των 2 αστυνομικών είναι ύποπτοι και είχαν και το κίνητρο καθώς και την ευκαιρία να σκοτώσουν την γυναίκα.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024