Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ισραήλ: Απαγχονισμένος εντοπίστηκε ο Παλαιστίνιος που κατηγορούνταν για τον φόνο ηλικιωμένης

Ισραήλ: Απαγχονισμένος εντοπίστηκε ο Παλαιστίνιος που κατηγορούνταν για τον φόνο ηλικιωμένης

Ο ύποπτος, χτύπησε την ηλικιωμένη με ένα βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει.

Απαγχονισμένος στο κέντρο του Τελ Αβίβ εντοπίστηκε σήμερα το πρωί ένας Παλαιστίνιος που φέρεται να σκότωσε χθες μία ηλικιωμένη γυναίκα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η 84χρονη γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, φονεύθηκε χθες Τρίτη σε επίθεση στη Χολόν, μια πόλη που βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα από το Τελ Αβίβ.

Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης

Η αστυνομία είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης και είχε ξεκινήσει μια τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του υπόπτου, τον οποίο κατονόμασε ως τον Μούσα Σάρσουρ, 28 ετών, με καταγωγή από την Καλκίλια, μια παλαιστινιακή πόλη της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης.

“Εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα στην οδό Μπαρ Κοχμπά του Τελ Αβίβ και η προκαταρκτική έρευνα έδειξε ότι πρόκειται για το πτώμα του υπόπτου για τον φόνο”, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο Παλαιστίνιος εντοπίστηκε νωρίς σήμερα κρεμασμένος στην οδό Ντίζενγκοφ, στη γωνία με την οδό Μπαρ Κοχμπά, στο κέντρο του Τελ Αβίβ, από έναν περαστικό που ενημέρωσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, ο ύποπτος, ένας Παλαιστίνιος εργάτης που είχε άδεια για να εργάζεται στο Ισραήλ και δούλευε σε εργοτάξιο στη Χολόν, χτύπησε την ηλικιωμένη με ένα βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει.

Τι δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός

Κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες, τους οποίους επικαλέστηκαν τοπικά μέσα ενημέρωσης σήμερα, δήλωσαν ότι υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του Παλαιστίνιου και της ηλικιωμένης στη διάρκεια της οποίας ο νεαρός άρχισε να χτυπά τη γυναίκα.

Χθες Τρίτη το βράδυ ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Γιαΐρ Λαπίντ διαβεβαίωσε ότι “οι δυνάμεις ασφαλείας εργάζονται αυτή τη στιγμή για να εντοπίσουν τον τρομοκράτη (…) και αυτούς που του ζήτησαν” να εξαπολύσει την επίθεσή του.

Στη διάρκεια της νύκτας ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι συνέλαβε ένδεκα υπόπτους στη Δυτική Όχθης, εκ των οποίων πέντε “κατηγορούνται για συνέργεια στην τρομοκρατική επίθεση στη Χολόν”.

Είκοσι άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σε σειρά αντιισραηλινών επιθέσεων από τον Μάρτιο.

Έκτοτε ο ισραηλινός στρατός έχει αυξήσει τις επιχειρήσεις του στη Δυτική Όχθη, κυρίως στη Ναμπλούς και τη Τζενίν όπου δραστηριοποιούνται ένοπλες, παλαιστινιακές οργανώσεις. Συχνά στις επιχειρήσεις αυτές ξεσπούν ταραχές με τον τοπικό πληθυσμό ή μαχητές και δεκάδες άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από την παλαιστινιακή πλευρά, ενώ έχουν συλληφθεί περισσότεροι από 1.500.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024