Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελλάδα – Μάλτα 8-3: Στους «8» του Ευρωπαϊκού η Eθνική νέων

Ελλάδα – Μάλτα 8-3: Στους «8» του Ευρωπαϊκού η Eθνική νέων

Δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο η Εθνική νέων βρήκε λύσεις και νίκησε με 8-3 τη Μάλτα στον χιαστί αγώνα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, στην Ποτγκόριτσα.

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των νέων ανδρών προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου. Το σύνολο του Ηλία Μαχαίρα νίκησε σήμερα (21/9) τη Μάλτα με 8-3, σε αγώνα για την πρόκριση στους «8», και πήρε το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς.

Εκεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει αύριο (22/9, 17:00) την Κροατία, η οποία είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στον Β΄ όμιλο με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη μεγάλη απόφαση: 24 παίκτες + τερματοφύλακες στο ρόστερ

Η Μάλτα προηγήθηκε 2-0, ωστόσο η εθνική «απάντησε» με τρία διαδοχικά γκολ, το τελευταίο από τα οποία σημείωσε ο Γκίλλας, επτά δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου, βάζοντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπροστά στο σκορ (3-2).

Οι νησιώτες ισοφάρισαν στον παίκτη παραπάνω στα μέσα της τρίτης περιόδου (3-3), αλλά η «γαλανόλευκη» με νέο σερί 3-0 «έκλεισε» το οκτάλεπτο προηγούμενη με 6-3. Ο Πούρος έφερε, με γκολ στον παίκτη παραπάνω, την εθνική στο +4 (7-3), 5:23 πριν από τη λήξη του αγώνα, με αποτέλεσμα η ελληνική ομάδα να «κλειδώσει» τη νίκη και την πρόκριση στους προημιτελικούς.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 0-0, 3-1, 2-0.

ΕΛΛΑΔΑ: Καρακούρος, Μπουζαλάς 1, Τόττης, Α. Μπιτσάκος, Αλμύρας 1, Καστρινάκης 1, Γκίλλας 1, Σπάχιτς 1, Μυρίλος, Πούρος 3, Χ. Μπιτσάκος, Γεωργαράς, Ηλιόπουλος.

ΜΑΛΤΑ: Μπουτζέγια, Τούλι, Τζιαλάνζε 2, Μποργκ, Τσάκια, Καρουάνα, Κουτάτζαρ, Καστίγιο, Μιφσούντ, Μπονάβια, Φένετς 1, Φαρούτζια, Μπονέλο Ντου Πούις.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024