
Τρίζει η καρέκλα του Αλέγκρι στη Γιουβέντους – Ποιος προπονητής «παίζει» δυνατά
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι με την πλάτη στον τοίχο
Έπειτα από 7 αγωνιστικές στο ιταλικό πρωτάθλημα η Γιουβέντους καταλαμβάνει την 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Η Μεγάλη Κυρία απέχει επτά πόντους από την κορυφή της Serie A, προβληματίζει αρκετά με τις εμφανίσεις της και η ευθύνη φαίνεται πως βαραίνει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
Το ποτήρι της υπομονής ξεχειλίζει σιγά-σιγά στα υψηλά κλιμάκια της ομάδας, που ψάχνουν το κατάλληλο… ηλεκτροσόκ.
Το μέλλον του Αλέγκρι στον πάγκο της Γιούβε είναι κάτι παραπάνω από δυσοίωνο και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στη συνεδρίαση της Παρασκευής, εκεί όπου οι άνθρωποι του συλλόγου θα θέσουν επί τάπητος όλα τα ζητήματα, λαμβάνοντας και την οριστική τους απόφαση για τον έμπειρο κόουτς.
Πάντως, τα πρώτα σενάρια για τη διάδοχη κατάσταση έχουν ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνισή τους. Αρχικά, ο μεγάλος στόχος της Γιουβέντους ακούει στο όνομα Τζιανπιέρο Γκασπερίνι.
Ο 64χρονος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην Αταλάντα, με τους διοικούντες να θέλουν να του αναθέσουν από το καλοκαίρι του 2023 το νέο πρότζεκτ της Μεγάλης Κυρίας.
Μέχρι τότε όμως, και αν πέσουν τελικά οι τίτλοι τέλους με τον Αλέγκρι, ο προπονητής της δεύτερης ομάδας των Ιταλών, Πάολο Μοντέρο, θα αναλάβει υπηρεσιακός κόουτς έως το τέλος της σεζόν.
- Σκύλος και καλοκαίρι: Γιατί το κλιματιστικό δεν είναι η μόνη λύση ενάντια στον καύσωνα
- Γερμανία: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της Κ.Ο. των CDU/CSU, λόγω αντιδράσεων για την απόκτηση παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας
- Εσείς… γνωρίζατε ότι μέχρι πριν 6 χρόνια ο Μέσι ήταν «διεθνώς αποτυχημένος»; (vids, pics)
- ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Υπερασπίζεται τα αντιλαϊκά έργα του και ζητάει από την ΕΕ να αξιοποιήσει τα λόμπι της διαφθοράς
- Delivery: Στάση εργασίας για Wolt και efood την Κυριακή, με αφορμή τον θάνατο 20χρονου διανομέα
- ΑΙ: Βλέπουμε για πρώτη φορά το μυθικό «χαμένο» γκολ του Πελέ – Μια αναπαράσταση που όμοια της δεν έχει υπάρξει



