Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόντσα – Γιουβέντους 1-0: Νέο κάζο για τη «βέκια σινιόρα»

Μόντσα – Γιουβέντους 1-0: Νέο κάζο για τη «βέκια σινιόρα»

Ακόμα μια γκέλα έκανε η Γιουβέντους αφού ηττήθηκε 1-0 από τη Μόντσα εκτός έδρας και έμεινε πολύ πίσω στην διεκδίκηση του τίτλου. Περίπατος στην Κρεμόνα η Λάτσιο. Εύκολο απόγευμα είχε η Φιορεντίνα κόντρα στη Βερόνα.

Ακόμα μια γκέλα έκανε στην εφετινή Serie A η Γιουβέντους. Αυτή τη φορά ήταν η Μόντσα που πλήγωσε τη «Μεγάλη Κυρία» αφού οι νεοφώτιστοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στην ιστορία τους στο πρωτάθλημα με 1-0 εντός έδρας.

Η Γιουβέντους για ακόμα μια αγωνιστική μπήκε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς πλάνο και δεν μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ της Μόντσα.

Μέσα σε όλα αυτά ήρθε και ο Ντι Μαρία που στο 40′ έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής καθώς έριξε αγκωνιά σε αντίπαλό του και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στην επανάληψη η Μόντσα περίμενε στις αντεπιθέσεις και στο 70′ άνοιξε το σκορ όταν ο Κιούρια είδε υπέροχα τον Γίτκιαερ και αυτός με έναν κεραυνό νίκησε τον Περίν για το 1-0 που έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Αυτό το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι καταδικαστικό για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αφού είναι πλέον με το 1,5 πόδι εκτός Τορίνου και τη Γιουβέντους στο -6 από την κορυφή.

ΜΟΝΤΣΑ: Ντι Γκρεγκόριο, Πάμπλο Μάρι, Μαρλόμ (55’ Καλντιρόλα), Ίτσο, Αουγούστο (85’ Μπιριντέλι), Σένσι (54’ Μπαρμπέρις), Πεσίνα, Ροβέλα, Καπράρι (70’ Κολπάνι), Τσιουρία, Μότα (55’ Γκίτκγιερ)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Ντανίλο, Ντε Σίλιο (86’ Ζούλε), Γκάτι, Μπρέμερ, Κόστιτς (78΄Κεν), Παρέδες Μιρέτι (86’ Φαγκιόλι), ΜακΚένι, Βλάχοβιτς

Στα άλλα ματς η Λάτσιο πέρασε εύκολα από την έδρα της Κρεμονέζε με 4-0. Ο Ιμόμπιλε αρχικά στο 7′ με ωραίο σουτ και στο 20′ με πέναλτι τελείωσε απο νωρίς τη νίκη. Το 3-0 έκανε ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς στο 45′ ενώ το τελικό σκορ έκανε ο Πέδρο στο 80′.

Τέλος στην Φλωρεντία η τοπική ομάδα νίκησε εύκολα τη Βερόνα με 2-0. Το σκορ άνοιξε ο Ικονέ μετά από ασίστ του Βενούτι στο 14′.Η Φιορεντίνα κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη χάρη σε γκολ του Γκονζάλεζ στο 90′.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024