Πύργος: Νέο περιστατικό bullying – Εξωσχολικοί απείλησαν μαθητή και του πήραν τα γυαλιά
Η μητέρα του μαθητή κατέθεσε μήνυση
Ενα ακόμη περιστατικό bullying μαθητή έλαβε χώρα την προηγούμενη Παρασκευή στο 2ο Γυμνάσιο Πύργου, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, μία ομάδα εξωσχολικών εισήλθε μέσα στο σχολείο και απείλησε μαθητή, ενώ του πήραν και τα γυαλιά που φορούσε.
Μάλιστα η παρενόχληση του μαθητή συνεχίστηκε και την επομένη ημέρα, το Σάββατο, στην κεντρική πλατεία του Πύργου, όπου η ίδια ομάδα ατόμων απείλησε και πάλι τον μαθητή, με αποτέλεσμα η μητέρα του να καταθέσει μήνυση στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.
Αυτό το σοβαρό περιστατικό, που έρχεται να προστεθεί σε αυτά που έχουν συμβεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, οδήγησε στην άμεση αντίδραση τόσο του ίδιου του σχολείου, όσο και του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κ. Ανδρέα Ζέρβα.
Τους έδωσε τα χρήματά του
Συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι έγινε συνάντηση του κ. Ανδρέα Ζέρβα με τον διευθυντή του σχολείου κ. Γιώργο Κομιώτη, αλλά και με τους καθηγητές της σχολικής μονάδας, προκειμένου να ληφθούν άμεσα μέτρα, έτσι ώστε να μην επαναληφθεί παρόμοιο γεγονός και να προστατευτεί η ασφάλεια των μαθητών που φοιτούν στο 2ο Γυμνάσιο Πύργου.
Για αυτό το ευαίσθητο θέμα, ο διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Πύργου κ. Γιώργος Κομιώτης τόνισε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Πατρίς»: «Σήμερα (σ.σ. χθες) ενημερωθήκαμε από τη μητέρα του μαθητή ότι την Παρασκευή, την τελευταία ώρα του προγράμματος και ενώ το παιδί ήταν στην τουαλέτα, εξωσχολικοί το απείλησαν και του πήραν τα γυαλιά. Το παιδί πανικοβλήθηκε και τους πρότεινε να τους δώσει χρήματα για να του δώσουν πίσω τα γυαλιά, όπως και έγινε.
Αυτοί το εκμεταλλεύτηκαν και την άλλη μέρα στην πλατεία, εντόπισαν το παιδί και προέβησαν πάλι σε παρενόχληση εναντίον του. Η μητέρα του μας τόνισε ότι θα προβεί σε μηνύσεις και θα καταθέσω και εγώ μήνυση στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα. Αυτοί οι οποίοι απείλησαν το παιδί απ’ όσο ξέρω, ο ένας είναι περσινός μαθητής και έχει φύγει από το σχολείο, ενώ τους άλλους δεν τους γνωρίζω. Το πρόβλημα είναι κοινωνικό».
- Η διπλή ζωή της «Ketamine Queen»: Τι αποκαλύπτει το BBC για την Τζασβίν Σάνγκα και τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
- Ρουμανία: Σοκαριστικό τροχαίο – Οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και «απογειώθηκε»
- Ολυμπιακός: Χωρίς εκπλήξεις στην Αστάνα – Η αποστολή για το ματς με την Καϊράτ (pic)
- Κρήτη: Τι εξετάζουν οι Αρχές για την τραγωδία με τους 18 μετανάστες, μεταξύ των οποίων και παιδιά
- Μητσοτάκης: Μαστίγιο και καρότο στους αγρότες – «Ακραίες μορφές διαμαρτυρίας» τα μπλόκα, χρήματα με το σταγονόμετρο
- «Θρύλος» Λιονέλ Μέσι: Έφτασε τους 48 τίτλους στην καριέρα του (pic)

