Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Renault Trafic E-Tech: Hλεκτρική van διεύρυνση

Renault Trafic E-Tech: Hλεκτρική van διεύρυνση

H γκάμα των van της Renault μόλις απέκτησε από την έκθεση του Ανόβερο το τρίτο ηλεκτρικό μέλος της με την μορφή μιας αντίστοιχης τεχνολογίας έκδοσης του Trafic

Η Renault συμπληρώνει το «κενό» ανάμεσα στα Κangoo και Master E-Tech παρουσιάζοντας από την έκθεση του Ανόβερο την ηλεκτροκίνητη έκδοση του μεσαίου της van, Trafic το οποίο προσθέτει στην ονομασία του επίσης τα διακριτικά E-Tech, υιοθετώντας ηλεκτρική τεχνολογία.

Αναλυτικότερα, το Trafic E-Tech επωφελείται από ηλεκτρικό μοτέρ 120 ίππων το οποίο αναλαμβάνει να τροφοδοτεί μια μπαταρία 52 kWh. Προσφέρει αυτονομία 240 χλμ. ενώ η διαδικασία φόρτισης μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω φορτιστή 22 KW ή προαιρετικά 50 kW.

H ηλεκτρική τεχνολογία δεν έχει διαταράξει τις χωροταξικές δυνατότητες των μέχρι σήμερα γνωστών εκδόσεων του Trafic καθώς αξιοποιούνται οι χώροι του καπό και κάτω από το πάτωμα.

Όπως και οι συμβατικές εκδόσεις το Trafic E-Tech θα είναι διαθέσιμο με δύο διαφορετικά μήκη αμαξώματος προσφέροντας ωφέλιμο μήκος έως και 4,15 μέτρα. Ο χώρος φόρτωσης αναλόγως το μήκος του αμαξώματος ξεκινά από τα 5,8 και φτάνει έως τα 8,9 κ.μ. στην περίπτωση της έκδοσης με το μεγαλύτερο μήκος.

Το ωφέλιμο βάρος φορτίου διαμορφώνεται σε 1,1 τόνο ενώ η δυνατότητα ρυμούλκησης ανέρχεται σε 750 κιλά.

Να σημειωθεί ότι, εκτός από τις παραπάνω επαγγελματικής χρήσης εκδόσεις του Trafic E-Tech, η Renault εξελίσσει και μια campervan έκδοση του μοντέλου η οποία θα υιοθετήσει την ονομασία Nomad.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024