Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτός είναι ο αντι-Πότερ στην Μπράιτον (pic)

Αυτός είναι ο αντι-Πότερ στην Μπράιτον (pic)

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι θα είναι ο νέος τεχνικός της Μπράιτον, παίρνοντας τη θέση του Γκρέιαμ Πότερ, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι.

Ο Ρομπέρτο Nτε Τζέρμπι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπράιτον, αντικαθιστώντας τον Γκρέιαμ Πότερ, ο οποίος προσελήφθη από την Τσέλσι.

Ο Ιταλός προπονητής, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και αναλαμβάνει το έργο να διατηρήσει τους «γλάρους» στα… υψηλά πατώματα της Premier League, καθώς βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης: Ο Φούντας κατηγορείται για ρατσιστική επίθεση (Vid)

Ο 43χρονος Ντε Τζέρμπι, είχε μείνει χωρίς δουλειά από τον περασμένο Ιούλιο και μετά την αποχώρηση του από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ στο παρελθόν, έχει εργασθεί στην Σασουόλο.

«Εξετάσαμε τις περιπτώσεις αρκετών εξαιρετικών υποψηφίων, αλλά ο Ρομπέρτο ήταν η υπ’ αριθμόν 1 επιλογή μας από την αρχή και ο μόνος με τον οποίο μιλήσαμε», δήλωσε σχετικά, ο αναπληρωτής πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Μπράιτον, Πολ Μπάρμπερ.

«Πιστεύουμε ότι ο Ρομπέρτο, είναι πολιτιστικά και τεχνικά η καλύτερη επιλογή για την Μπράιτον και το κατάλληλο άτομο για να συνεχίσει να αναπτύσσει τον σύλλογο με τους σημερινούς εξαιρετικούς παίκτες του», συνέχισε.

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024