
Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα σε ζωντανή μετάδοση – «Πάγωσαν» Παπαδάκης, Αναστασοπούλου
Απίστευτο περιστατικό.
Ένα απίστευτο περιστατικό είδαν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας (19/9), με μια γυναίκα να παρασύρεται από ΙΧ την ώρα που η δημοσιογράφος ήταν live στην εκπομπή του Αnt1.
Συγκεκριμένα, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, όπως συμβαίνει κάθε πρωί έγινε σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη για το ρεπορτάζ από τη Βόρεια Ελλάδα.
Ξαφνικά πάγωσε
Η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου έδινε πληροφορίες για ένα αιματηρό συμβάν στο κέντρο της πόλης όταν ξαφνικά «πάγωσε».
Πίσω της, στην Εγνατίας, την ώρα που ήταν live και μετέδιδε ρεπορτάζ όπως κάθε ημέρα, ένα αυτοκίνητο παρέσυρε μια γυναίκα. Η ίδια «παγωμάρα» επικράτησε και στο στούντιο για τους δυο παρουσιαστές. Μάλιστα, όπως ανέφερε στη συνέχεια η συνάδελφος από τη Θεσσαλονίκη δεν ήταν απλά παράσυρση αλλά και εγκατάλειψη, καθώς το όχημα που χτύπησε τη γυναίκα έφυγε από το σημείο χωρίς να ενδιαφερθεί για το τι συνέβη.

- Καιρός: Θα «λιώσουμε» – Ξεκινά ο τριήμερος καύσωνας, μέχρι και 43 βαθμούς θα δείξει το θερμόμετρο
- Όλο το παρασκήνιο των ερευνών για τη Marfin
- Κούκλες ή tablet; Με τι συνιστάται να παίζουν τα παιδιά
- Οι νέοι ψηφίζουν αποχή
- Ευφυΐα: Δεν παίζει ρόλο μόνο το IQ
- Το άγνωστο ραβασάκι της Τεχεράνης στον Βανς – Πώς Κούσνερ και Γουίτκοφ φέρονται να υπονόμευσαν τη συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν




