
Συνεργασία-βόμβα θα «γκρεμίσει» την αθηναϊκή νύχτα – Πρώην ζευγάρι μαζί μετά από χρόνια
Το ζευγάρι χώρισε επεισοδιακά αλλά συνεργάζεται ξανά
Ήταν ζευγάρι και χώρισαν επεισοδιακά, δεν μιλούσαν για χρόνια ωστόσο φέτος θα συνεργαστούν στη νυχτερινή πίστα.
Μετά το «ναυάγιο» στη συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη και του Διονύση Σχοινά ήρθε η απόλυτη έκπληξη και ανατροπή.
Ο Διονύσης Σχοινάς, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται λίγο πριν τις υπογραφές για τη συνεργασία του με την Έλλη Κοκκίνου.
Υπενθυμίζεται πως οι δύο καλλιτέχνες ήταν ζευγάρι στη ζωή πριν πολλά χρόνια και μάλιστα ο χωρισμός τους ήταν «επεισοδιακός» με αποτέλεσμα οι δυο τους να μην έχουν καμία επαφή για πολλά χρόνια.
Ωστόσο, φέτος, αυτό θα αλλάξει καθώς οι δυο τους θα εμφανίζονται στο μουσικό νυχτερινό κέντρο BOX χαρίζοντας στο κοινό τους μοναδικές στιγμές.
Δείτε το βίντεο
- Φρεάτιο – παγίδα για 12χρονη στη Ναύπακτο – Σφήνωσε το πόδι της και απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
- Κρήτη: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό ανήλικων κοριτσιών
- Η FIFA διενεργεί έρευνα σε βάρος της Αργεντινής για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Μουντιάλ (vid)
- Οι συνωμοσιολόγοι «γιόρτασαν» την προσελήνωση του Apollo 11 πριν από 57 χρόνια
- Μουντιάλ 2026: Το μυθικό ποσό που μπαίνει στα ταμεία της FIFA από το Παγκόσμιο Κύπελλο – Ξεπεράστηκαν κατά πολύ οι προσδοκίες
- Καύσωνας, μωρά και μικρά παιδιά – Πώς θα τα προστατέψετε όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν στα ύψη





