Εκτός από το Manifesto το οποίο φιλοδοξεί να μεγιστοποιήσει την σχέση των Dacia με την φύση, με φόντο ένα απώτερο μέλλον, η ρουμανική φίρμα ανακοίνωσε μια πιο ρεαλιστική, campervan παραλλαγή για το Jogger

To Jogger πρόκειται σύντομα να αποκτήσει μια εκδρομικού χαρακτήρα έκδοση η οποία θα αξιοποιήσει με διαφορετικό τρόπο τη δεδομένη χωρητικότητα του επταθέσιου μοντέλου, υπογραμμίζοντας την εξίσου δεδομένη περιπετειώδη πτυχή της Dacia.

Eπί του παρόντος η Dacia δεν έχει συγκεκριμενοποιήσει τα σχέδιά της σε σχέση με την έκδοση καθώς η απόφαση για το αν θα πρόκειται για μια ξεχωριστή έκδοση ή για kit εξοπλισμού το οποίο θα μπορούν να αποκτήσουν όλοι οι ιδιοκτήτες του Jogger.

Όπως εξάλλου δήλωσε ο επικεφαλής προϊοντικού σχεδιασμού της γαλλικής φίρμας, Lionel Jaillet σχετικά :«δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα αν το Jogger Camper θα σημαίνει ένα kit επιπλέον εξοπλισμού ή μια αυθύπαρκτη έκδοση. Το εξετάζουμε πάντως».

Αυτό που επίσης δεν έχει διευκρινιστεί είναι ο χρόνος άφιξης της επίμαχης έκδοσης αν και όπως επεσήμανε το στέλεχος της Dacia «δουλεύουμε ήδη πάνω σε αυτό και αναμένεται πολύ σύντομα. Μια τέτοια πρόταση εμπίπτει άλλωστε ακριβώς στην φιλοσοφία μας καθώς θέλουμε να επιτρέψουμε στους πελάτες μας να μπορούν να απολαμβάνουν πολλαπλές δυνατότητες. Και το Jogger είναι το κατάλληλο μοντέλο για αυτό».

Όπως και να έχει με την τελική απόφαση της Dacia για το αν θα πρόκειται για μια ξεχωριστή έκδοση ή επιπλέον kit εξοπλισμού, αξίζει να σημειωθεί ότι με απόσταση 20,0 εκατοστών από το έδαφος, τη δυνατότητα πλήρους αφαίρεσης της τρίτης σειράς καθισμάτων αλλά και την παρουσία εξοπλιστικών στοιχείων όπως τα προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος και οι ράγες οροφής, το Jogger δείχνει να αποτελεί ιδανική αφετηρία για μια εκδρομικού προσανατολισμού έκδοση η οποία θα «μεγεθύνει» όσα υπόσχονται τα παραπάνω στοιχεία.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr