Ντόρτμουντ: Απέφυγε τα χειρότερα ο Ρόις, επιστρέφει σε έναν μήνα
Λήξη συναγερμού στις τάξεις της Ντόρτμουντ, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Μάρκο Ρόις να είναι θετικά.
Η Ντόρτμουντ μπορεί να πανηγύρισε τη νίκη στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ, επικρατώντας της Σάλκε με 1-0, όμως τόσο οι φίλαθλοι όσο και οι ιθύνοντες της ομάδας δεν κατάφεραν να χαρούν το «τρίποντο» λόγω του τραυματισμού του Μάρκο Ρόις στο 32ο λεπτό του αγώνα.
Ο 33χρονος άσος αποχώρησε με φορείο εν μέσω συναισθηματικής φόρτισης και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του.
Διαβάστε επίσης: Ρότζερ Φέντερερ: O «μαέστρος» που άλλαξε το παγκόσμιο τένις (vids)
Παρότι υπήρξαν φόβοι για πολύ σοβαρό τραυματισμό, τελικά σύμφωνα με την «Kicker», ο Γέρμανος μεσοεπιθετικός διαπιστώθηκε ότι υποφέρει από μια απλή κάκωση στον αστράγαλο. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι σε περίπου ένα μήνα θα «πατήσει» ξανά χορτάρι και δεν υπάρχει κίνδυνος να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.
Με μια ανάρτηση του στα social media ο Ρόις δεν υπάρχει κίνδυνος να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442