Ένα «ηλεκτροσόκ» ψάχνει η Λέστερ που είναι τελευταία μετά από επτά αγωνιστικές στην Premier League έχοντας μόλις ένα βαθμό.
Αυτό φαίνεται πως θα γίνει με την απόλυση του Μπρένταν Ρότζερς που θα πληρώσει το μάρμαρο για τις κακές εμφανίσεις των «Αλέπούδων» τη φετινή σεζόν.
Το χθεσινό (17/9) αποτέλεσμα που η Λέστερ ταπεινώθηκε με 6-2 από την Τότεναμ φαίνεται πως θα είναι το τελευταίο ματς του Βορειοϊρλανδού τεχνικού.
«Όποια κι αν είναι η απόφαση της διοίκησης, εγώ θα την αποδεχθώ», είπε ο ίδιος ο έμπειρος προπονητής και πλέον αναμένονται οι εξελίξεις για μια συνεργασία που κρατά από τον Φεβρουάριο του 2019.
Η Τσέλσι επικράτησε της Τότεναμ με 2-1, παίρνοντας το πάνω χέρι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «πετεινοί» δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» την παραμονή.
Ισοπαλία-κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς η Μπόρνμουθ βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως πανηγυρίζει και η Αρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της Σίτι