Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aυτοκίνητο χωρίς αναμονή και προκαταβολή; Κάνε Switch με την Avis

Aυτοκίνητο χωρίς αναμονή και προκαταβολή; Κάνε Switch με την Avis

Η συνδρομητική υπηρεσία επιτρέπει την άμεση και ευέλικτη μηνιαία μίσθωση αυτοκινήτου μέσα σε 2 μόλις μέρες

Μήπως μόλις ξεκίνησες νέα δουλειά και χρειάζεσαι αυτοκίνητο; Ή μήπως το παλιό όχημα πλέον δεν τραβάει και χρειάζεσαι καινούργιο για να πηγαίνεις τα παιδιά στο σχολείο και στις δραστηριότητες; Το μόνο που σίγουρα ξέρεις είναι ότι το  χρειάζεσαι άμεσα αυτοκίνητο και με την απόλυτη ευελιξία, καθώς ο χειμώνας φαίνεται δύσκολος και δε θέλεις δεσμεύσεις.

Αν εμείς σου λέγαμε πως βρήκαμε τη λύση για μηνιαία μίσθωση αυτοκίνητου χωρίς αναμονή, χωρίς προκαταβολή και μακροχρόνιες δεσμεύσεις;

Και όμως ναι! Γιατί εκεί έξω, υπάρχει μία υπηρεσία που μπορεί να σου προσφέρει το αυτοκίνητο που θες, μέσα σε μόλις δύο 24ωρα. Ξέρω, θα μου έλεγες αποκλείεται! Και όμως υπάρχει! Το καινοτόμο Switch by Avis!

Η συνδρομητική υπηρεσία της Avis που επιτρέπει την άμεση και ευέλικτη μηνιαία μίσθωση αυτοκινήτου μέσα σε 2 μόλις μέρες, εύκολα, γρήγορα και χωρίς καθυστερήσεις ή επιπλέον επιβαρύνσεις. Χωρίς κρυφές χρεώσεις και περιττή γραφειοκρατία, σου προσφέρει τη δυνατότητα να έχεις αυτοκίνητο, άμεσα, ευέλικτα και οικονομικά!

.

Και πώς μπορώ να το αποκτήσω;

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επιλέξεις την κατηγορία αυτοκινήτου που επιθυμείς, την περιοχή παραλαβής του κι εάν θέλεις κάποιο επιπλέον πακέτο παροχών. Δημιουργείς το online προφίλ σου με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας και πληρωμής, απλά και γρήγορα, και μετά από δύο ημέρες παραλαμβάνεις το αυτοκίνητό σου! Ακούγεται απλό; Είναι! Το καλύτερο, δε, είναι πως η υπηρεσία έχει μηδενική προκαταβολή για τη μίσθωση του αυτοκινήτου, μηδενικό κόστος εγγραφής, και το μόνο που πρέπει να πληρώνεις είναι το μηνιαίο σταθερό μίσθωμα καθώς και καύσιμά σου (ή… το ρεύμα αν επιλέξεις ηλεκτρικό!).

Τι καλύπτει το μίσθωμα;

Συγκεκριμένα, το μίσθωμα περιλαμβάνει 1500 χλμ/μήνα, ΦΠΑ, μικτή ασφάλεια  και ασφάλεια κλοπής. Παράλληλα, μέσα στην τιμή, περιλαμβάνεται η συντήρηση του οχήματος, η αλλαγή ελαστικών, τα τέλη κυκλοφορίας, καθώς και οδική βοήθεια.

Όσο για τα αυτοκίνητα που προσφέρει η υπηρεσία; Όσοι επιλέγουν το Switch by Avis, έχουν στη διάθεσή τους μια πληθώρα επιλογών, από μικρά αυτοκίνητα, μικρά και μεγαλύτερα SUV, οικογενειακά αλλά και ηλεκτρικά. Και το καλύτερο είναι ότι το Switch δίνει την επιλογή να κρατήσεις ένα αυτοκίνητο  για ένα μήνα κι έπειτα να το αλλάξεις με  διαφορετική κατηγορία. Δηλαδή, αν στο τέλος της μηνιαίας συνδρομής δεν θέλεις να την ανανεώσεις, μπορείς να επιλέξεις μια διαφορετική κατηγορία οχήματος, να προσθέσεις υπηρεσίες αν το επιθυμείς και μέσα σε δύο ημέρες να παραλάβεις ξανά το νέο σου αυτοκίνητο! Και αν θελήσεις να το επιστρέψεις; Γίνεται. Χωρίς ρήτρα, χωρίς καμία δέσμευση. Για να έχεις αυτό που σου ταιριάζει, την ώρα που το χρειάζεσαι.

Ξέχνα τις καθυστερήσεις, τις κρυφές χρεώσεις και τη γραφειοκρατία… Επίλεξε την υπηρεσία Switch by Avis σήμερα κιόλας. Μάθε περισσότερα εδώ.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024