Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αμορίμ τα… έχωσε στον Σάντος για τις κλήσεις της εθνικής Πορτογαλίας

Ο Αμορίμ τα… έχωσε στον Σάντος για τις κλήσεις της εθνικής Πορτογαλίας

Ο Ρούμπεν Αμορίμ εξέφρασε την οργή του για τις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος στην εθνική Πορτογαλίας.

Οι κλήσεις της εθνικής Πορτογαλίας για τα ερχόμενο παιχνίδια για το Nations League έγιναν γνωστές και μέσα στα ονόματα δεν υπήρχε ούτε ένας παίκτης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Και αυτό προκάλεσε την οργή του τεχνικού των «λιονταριών», Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση προς τον Φερνάντο Σάντος, τονίζοντας πως μάλλον οι ποδοσφαιριστές του δεν είναι τόσο καλοί για την εθνική Πορτογαλίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε μιλήσει αρκετά μέχρι τώρα για αυτό το θέμα, ο κάθε προπονητής κάνει τις επιλογές του, εγώ τις δικές κου και μερικές φορές και οι δικές μου δεν είναι κατανοητές από τον κόσμο.

Καταλαβαίνω πως ο προπονητής έχει πολλούς ποδοσφαιριστές για να διαλέξει και υπάρχει μεγάλη ποιότητα. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες της Σπόρτινγκ πρέπει να δουλέψουν σκληρότερα και καλύτερα για να κερδίσουν τη θέση.

Έχουμε κερδίσει κάποιους τίτλους, οι παίκτες έχουν μεγαλώσει αλλά ακόμα και με όλα αυτά φαίνεται πως δεν είναι στο επίπεδο της εθνικής ομάδας. Μάλλον, όμως, αυτό αναδεικνύει και την καλή δουλειά του προπονητή της Σπόρτινγκ με παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη στην εθνική.

Δεν είμαι νευριασμένος, αλλά νιώθω κολακευμένος. Τα πήρα όλα, για μένα όλα τα παιδιά τα έχουν πάει τέλεια αλλά είμαι προπονητής της Σπόρτινγκ.

Ο προπονητής της Πορτογαλίας δεν παίρνει τον Τρινκάο αλλά παίρνει τον Ζότα, δεν παίρνει τον Πέδρο Γκονσάλβες αλλά τον Φέλιξ… Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς αυτό».

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024