Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Μεσημεριανός περίπατος

Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Μεσημεριανός περίπατος

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε εύκολα από την έδρα της Γουλβς με 3-0 και συνεχίζει ακάθεκτη για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Μεσημεριανός περίπατος εκτυλίχθηκε το ματς της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γουλβς αφού οι «Πολίτες» πέρασαν άνετα από το «Μολινό» με 3-0.

Το πάρτι ξεκίνησε από τα 56″ όταν η Σίτι πίεσε τους αμυντικούς των «Λύκων» ο Ντε Μπρόινε έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Γκρίλις με προβολή εξ επαφής άνοιξε το σκορ για τη Σίτι.

Η Σίτι διπλασίασε τα τέρματά της στο 16″ όταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με συρτό σουτ έκανε το 0-2 γράφοντας ιστορία αφού είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία της Premier League που έχει σκοράρει σε τέσσερα διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια.

Η Γουλβς στο 33′ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω απ’ ευθείας αποβολής του Κόλινς για δολοφονική καρατιά στον Γκρίλις.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τη Γουλβς να μπαίνει δυνατά και να έχει την κατοχή όμως δεν μπορούσε να το αξιοποιήσει και ο Φόντεν στο 69′ με πολύ όμορφο πλασέ υπέγραψε τον περίπατο κάνοντας το 3-0.

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Γιόνι Κάστρο, Αΐτ Νουρί (80’ Σεμέδο), Κόλινς, Κίλμαν, Μουτίνιο, Νέβες, Ποντένσε (70’ Χουάνγκ), Ματέους Νούνες, Γουέδες (70’ Τραορέ), Νέτο (86’ Κάμπελ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κανσέλο, Ντίας, Στόουνς, Ακανζί, Ντε Μπρόινε (72’ Μαχρέζ), Γκρίλις (77’ Πάλμερ), Μπερνάρντο Σίλβα (72’ Άλβαρες), Ρόδρι (81’ Γκόμες), Φόντεν (72’ Γκιντογκάν), Χάαλαντ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024