Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει βίντεο με τον Μάικλ Πιτ στο φορείο - Σε ψυχιατρική κλινική ο σούπερ σταρ μετά από ξέσπασμα στο δρόμο

Συγκλονίζει βίντεο με τον Μάικλ Πιτ στο φορείο – Σε ψυχιατρική κλινική ο σούπερ σταρ μετά από ξέσπασμα στο δρόμο

Ο Μάικλ Πιτ δεν είναι η πρώτη φορά που παθαίνει κρίση δημοσίως

O Μάικλ Πιτ προκάλεσε αναστάτωση πριν από μερικές μέρες στη Νέα Υόρκη και τελικά συνελήφθη κει μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε ένα ακόμα ξέσπασμα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με αποτέλεσμα κάτοικοι της πόλης να καλέσουν την άμεση δράση.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το TMZ ο 41χρονος σταρ της ταινίας Dreamers (2003)είναι  δεμένο σε ένα γκαράζ και περικυκλωμένο από ανθρώπους που τον οδηγούσαν στο Bushwick του Brooklyn.

Το πλάνο δείχνει τους μεταφορείς να τον έχουν δέσει σε ένα φορείο και τον ηθοποιό να κοιτάζει σαστισμένος αριστερά – δεξιά, δίχως να δείχνει κάποιο σημάδι επαφής με την πραγματικότητα.

Πηγές πληροφόρησαν το Μέσο ότι κάποιος κάλεσε το 911 και ανέφερε ότι κάποιος άντρας επιτίθετο σε περαστικούς πετώντας αντικείμενα. Οι αστυνομικοί ήρθαν γρήγορα στο σημείο και συνέλαβαν τον Pitt.

Βλέποντας την ψυχολογική κατάσταση του ηθοποιού, δεν απήγγειλαν κατηγορίες, αλλά άμεσα μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο καθώς έπρεπε να εξεταστεί και να φροντιστεί από γιατρούς.

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Pitt εμπλέκεται σε αντίστοιχο περιστατικό. Μόλις τον Ιούλιο, ο Χολιγουντιανός σταρ συνελήφθη για επίθεση και κλοπή, αφού επιτέθηκε σε έναν άντρα, άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι και έπειτα του έκλεψε το κινητό. Ευτυχώς, τα τραύματα του θύματος ήταν ελαφριά.

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024