Κατερίνα Καραβάτου: Σβήνει την τούρτα της κόρης της Αέλια που έγινε 11 χρόνων
Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει αδυναμία στα δύο της παιδιά Αέλια και Αρίωνα και δηλώνει «χαζομαμά».
H Κατερίνα Καραβάτου έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον Κρατερό Κατσούλη δυο παιδιά, τον Αρίωνα και την Αέλια. Η κόρη της Αέλια είχε πιν λίγες μέρες τα γενέθλιά της συμπληρώνοντας τα 11 χρόνια της.
Διαβάστε επίσης: Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε όρθια, ακμαία και δυνατή στην τελευταία της υπόκλιση»
Η τούρτα έκπληξη
Η μητέρα της, της έκανε έκπληξη με μια τούρτα η οποία έγραφε «Χρόνια Πολλά Αέλιά μας» και θέλησε να δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Έτσι, η τρυφερή μανούλα μαζί με φίλους και συγγενείς μαζευτήκαν για να γιορτάσουν το χαρμόσυνο γεγονός αναρτώντας τα στιγμιότυπα στα social media που φαίνεται η Αέλια να σβήνει τα κεριά της και να απολαμβάνει την μοναδική στιγμή.
- Ιράν: Ο Τραμπ ίσως βρήκε πόρτα εξόδου αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα την περάσει
- Συρία: Συνεχίζονται οι έρευνες για αδήλωτες δραστηριότητες χημικών όπλων
- Ιράν: Ανευ προηγουμένου αποδέσμευση στρατηγικών αποθεμάτων πετρελαίου, «εισηγείται» ο ΔΟΕ
- Η διάσωση της δημοκρατίας
- Σουδάν: 7 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, σε επιδρομή drones στον νότο
- Αφγανιστάν: Οι γυναίκες εισέρχονται «στο πέμπτο έτος σχεδόν πλήρους αποκλεισμού» τους



