Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Ρίχνει την τελευταία… ζαριά για Φερνάντες

ΑΕΚ: Ρίχνει την τελευταία… ζαριά για Φερνάντες

Την τελευταία της προσπάθεια για να αποκτήσει τον Φερνάντες θα κάνει μέχρι το βράδυ η ΑΕΚ.

Παρότι όλα έδειχναν εδώ και αρκετό καιρό ότι ο Φερνάντες θα κατέληγε στον ΠΑΟΚ, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν συμφώνησε με τον Δικέφαλο του Βορρά και έτσι η υπόθεση «ναυάγησε» οριστικά, με τον 24χρονο να μένει στον Βόλο, έχοντας συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ τον… μυρίστηκε και τις τελευταίες ώρες «δουλεύει» πολύ σοβαρά το θέμα. Και μάλιστα σήμερα, την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου στην Super League, η Ένωση αναμένεται να παίξει και τα… ρέστα της ώστε να δοκιμάσει για μια τελευταία φορά.

Διαβάστε επίσης: Με την αύρα του Χάμες για το πρώτο «τρίποντο»

Στην ΑΕΚ δεν «καίγονται» τόσο πολύ να αποκτήσουν τον Φερνάντες τη δεδομένη στιγμή, καθώς οι «τρελές» απαιτήσεις του Αχιλλέα Μπέου για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος τον Ιανουάριο θα έχει τη δυνατότητα να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει, περιπλέκουν την υπόθεση.

Οι «κιτρινόμαυροι» ωστόσο έχουν την καλή διάθεση και αναμένεται να κάνουν μια τελική πρόταση μέχρι το τέλος της ημέρας, ώστε να δοκιμάσουν να αποκτήσουν τον Ισπανό σε αυτό το μεταγραφικό παράθυρο.

Σε περίπτωση που το θέμα δεν προχωρήσει, η ΑΕΚ αναμένεται να χτυπήσει την πόρτα του Ισπανού τον Γενάρη και εάν καταφέρει να συμφωνήσει μαζί του θα κάνει κρούση και στον Βόλο ώστε να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Χειμώνα και να μη χρειαστεί να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι…

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024