Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θριαμβευτικό φινάλε για τη ΜΑΖΩΞΗ - Θερμή υποδοχή στον Μαζωνάκη στη Θεσσαλονίκη

Θριαμβευτικό φινάλε για τη ΜΑΖΩΞΗ – Θερμή υποδοχή στον Μαζωνάκη στη Θεσσαλονίκη

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αποθεώθηκε στη ΔΕΘ

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης  το βράδυ της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου, στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε θριαμβευτικό φινάλε στη δική του ΜΑΖΩΞΗ! Περισσότεροι από 10.000 κοινού κατέκλυσαν από νωρίς το Τόξο της ΧΑΝΘ, στη ΔΕΘ και βίωσαν μια μαγική μουσική εμπειρία, αποθεώνοντας τον αγαπημένο ερμηνευτή, τραγουδώντας ασταμάτητα και χορεύοντας καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας!

Με τη σπάνια φωνή του και τις διαχρονικές επιτυχίες από την άνω των 30 ετών πορεία του απογείωσε και τη Θεσσαλονίκη, πόλη από την οποία ξεκίνησαν και έκαναν φινάλε οι καλοκαιρινές συναυλίες του Γιώργου Μαζωνάκη, ανά την Ελλάδα, οι οποίες είχαν τον τίτλο ΜΑΖΩΞΗ και ήταν sold out σε κάθε πόλη, ενώ συνοδευόταν από μια ΜΑΖΩΞΗ Μουσικής, Ανθρωπιάς & Αγάπης του Γιώργου Μαζωνάκη  με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Και στη ΜΑΖΩΞΗ Φινάλε είχε μαζί του, μια 30μελή ομάδα ταλαντούχων μουσικών, τραγουδιστών κι εξειδικευμένων τεχνικών, τoν Φώτη Παπαζήση, την Τάτα, και τον Francis ‘Ofili’ Adetokunbo, τον πέμπτο αδερφό της διάσημης μπασκετικής οικογένειας των Αντετοκούνμπο, με ταλέντο τόσο στο rap και στο τραγούδι, όσο και στη σύνθεση μουσικής με στοιχεία afrobeats, dancehall, hip hop και trap.

Την προηγούμενη ημέρα η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo υποδέχθηκε τον ένα και μοναδικό Γιώργο Μαζωνάκη και τον τίμησε για την πρωτοβουλία του «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», υπογραμμίζοντας την πολυεπίπεδη συμβολή του στην ανάδειξη του μοναδικού αυτού οργάνου. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, παρέδωσε στον Γιώργο Μαζωνάκη ένα τιμητικό βραβείο-κλειδί του σολ, μια συλλεκτική φωτογραφία από το Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης του 1972 με μια παρτιτούρα του τραγουδιού του Δώρου Γεωργιάδη «Αν ήμουν πλούσιος» που κέρδισε εκείνη τη χρονιά, όπως επίσης και ένα λεύκωμα για την πολύχρονη ιστορία της ΔΕΘ.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Μαζωνάκης επισκέφθηκε το περίπτερο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), Τιμώμενης Χώρας της 86ης ΔΕΘ, όπου τον υποδέχθηκαν θερμά και συμμετείχε με ενθουσιασμό σε έναν παραδοσιακό αραβικό χορό. Η επίσκεψή του έκλεισε με μια ξενάγηση στο περίπτερο 6 και στο επετειακό αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει στην Αθήνα για την πρεμιέρα του πιο επιτυχημένο concept ψυχαγωγίας της χρονιάς, «η Αθήνα τη Νύχτα» που συνεχίζεται στο Κέντρο Αθηνών!

Από την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη και Σάββατο, το κέντρο της ψυχαγωγίας της Αθήνας τη νύχτα θα είναι το Κέντρο Αθηνών!

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024