Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Super League κατά ΑΕΚ: «Συκοφαντική ανακοίνωση – Αν έχει στοιχεία για “παράγκες” να τα καταθέσει»

Super League κατά ΑΕΚ: «Συκοφαντική ανακοίνωση – Αν έχει στοιχεία για “παράγκες” να τα καταθέσει»

Η διοργανώτρια Αρχή εξέδωσε ανακοίνωση κατά της ΑΕΚ, με αφορμή όσα είχαν ανέφεραν οι Κιτρινόμαυροι για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ανακοίνωση κατά της ΑΕΚ εξέδωσε η Super League, με τη διοργανώτρια Αρχή να επιτίθεται στην Ενωση για όσα ανέφεραν οι Κιτρινόμαυροι για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο συνεταιρισμός χαρακτηρίζει άκρως συκοφαντική την ανακοίνωση που εξέδωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ και καλεί την Ενωση εφόσον έχει στοιχεία για «παράγκες ξένων διαιτητών», να τα καταθέσει στους αρμοδίους.

Διαβάστε επίσης: Κορμπεράν: «Πολύ απαιτητικό το παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ – Να παίξουμε καλά και στα 90 λεπτά»

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«H Super League, ως Συνεταιρισμός που αποτελεί το βασικό και άμεσο οικονομικό αρωγό του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ΕΠΟ, θεωρούσε αυτονόητη και επιβεβλημένη την αντίδραση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στην άκρως συκοφαντική ανακοίνωση της ΑΕΚ, κατά αξιωματούχων, διαιτητών και παραγόντων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, των διαιτητών του αγώνα της Super League Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.

Αυτοί που η ΑΕΚ χαρακτηρίζει ως “παράγκα” στην ανακοίνωσή της, είναι αξιωματούχοι που ανήκουν στους κόλπους της UEFA και της FIFA και ελίτ διαιτητές.

Δεν ξεκαθαρίζει μάλιστα αν στους “ξένους” που αποκαλεί “παράγκα” συμπεριλαμβάνεται και ο κύριος Μπένετ.

Θα έπρεπε λοιπόν η ΕΠΟ από την πρώτη στιγμή, εάν φυσικά επιθυμεί να θεωρείται ανεξάρτητη, αξιόπιστη και να ανταποκρίνεται με επάρκεια στο θεσμικό της ρόλο ως υπερκείμενη αρχή, να είχε πράξει τα αυτονόητα γι’ αυτή την ανακοίνωση, προστατεύοντας την Εθνική μας Ομάδα που έχει κρίσιμα παιχνίδια μπροστά της και τον Ολυμπιακό ως μόνο εκπρόσωπό μας στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, αλλά και τους παίκτες των συλλόγων της Super League που αγωνίζονται στις εθνικές τους ομάδες.

Για όλους αυτούς, δε μπορεί να διαμορφώνεται αυτό το κλίμα που μόνο κακό κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε μπορεί το ελληνικό ποδόσφαιρο να αποξενωθεί.

Τέτοιου ύφους ανακοινώσεις δυσφημούν και πλήττουν το κύρος του ελληνικού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό και αν η ΑΕΚ που είναι μέλος του Συνεταιρισμού έχει στοιχεία για “παράγκες” ξένων διαιτητών να τα καταθέσει στους αρμόδιους.

Διαφορετικά μιλάμε για κοινή συκοφαντία.

Η ΕΠΟ με την αδράνεια και τη σιωπή της, για μια ακόμα φορά, αποδεικνύει ότι δεν είναι ικανή να διαχειριστεί ισότιμα τις ομάδες της Super League.

Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους ότι η ανεξαρτησία της Super League, σε όλα τα επίπεδα, αποτελεί πλέον μονόδρομο και είναι επιβεβλημένη για την προστασία του προϊόντος μας».

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024