Δίκη Φιλιππίδη: Κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση Μπιμπίλα – Νίνου θα ζητήσει η υπεράσπιση
Αίτημα για κατα αντιπαράσταση εξέταση θα υποβάλλει ο Πετρος Φιλιππιδης, προκειμένου να εξεταστούν ο Σπύρος Μπιμπίλας μαζί με τη σύζυγο του Ελπίδα Νίνου.
Αίτημα προκειμένου να εξεταστούν κατ’ αντιπαράσταση ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας με τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου θα υποβάλλει ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά την αυριανή συνεδρίαση του ΜΟΔ.
Αυτό ανακοίνωσε λίγο πριν τη διακοπή της σημερινής συνεδρίασης ο συνήγορος του κατηγορούμενου θιασάρχη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, προκειμένου να τεθούν συγκεκριμένα ζητήματα που προέκυψαν από την κατάθεση του προέδρου των ηθοποιών η οποία θα συνεχιστεί αύριο.
Ο κ. Μπιμπίλας δέχθηκε ερωτήσεις από τους συνηγόρους των θυμάτων, που του ζήτησαν να περιγράψει τον χαρακτήρα του κατηγορουμένου ηθοποιού αλλά και για τους φίλους του κατηγορούμενου.
«Υπήρχαν κατά περιόδους φίλοι και μετά έφευγαν. Οι κουμπάροι του έκοψαν κάθε σχέση εδώ και δέκα χρόνια για παράδειγμα» ανέφερε ο μάρτυρας.
Πολιτική Αγωγή: Είναι ένας άνθρωπος που τον άφησαν όλοι στη δύσκολη στιγμή;
Μάρτυρας: Είδαν ίσως κάποια πράγματα ή ήρθαν σε ρήξη στο θέατρο. Ούτε εγώ είχα στο τέλος αυτή την τόσο στενή σχέση.
Πολιτική Αγωγή: Άφηνε κόσμο (που δεν συμμετείχε στην παραγωγή) στις πρόβες;
Μάρτυρας: Σπάνια αλλά άφηνε όσους ήθελε. Αν θέλαμε εμείς κάποιον να πάει έπρεπε να τον ενημερώσουμε.
Πολιτική Αγωγή: Το έργο για το οποίο κλήθηκε η δεύτερη καταγγέλλουσα ήταν οι “Κουζίνες” και την κάλεσε η βοηθός του Φιλιππίδη. Υπήρχε περίπτωση εν άγνοια του να το κάνει; Να την κάλεσε;
Μάρτυρας: Αποκλείεται.
- Άγιος Δημήτριος: Διεκόπη για τις 20 Μαΐου η δίκη των τριών 20χρονων που κατηγορούνται για «υπόθαλψη εγκληματία»
- «Η γη της ελιάς»: Τα μυστικά αρχίζουν να ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο
- «Μπαμπάκα μου, τόσο υπερήφανη για εσένα»: Η κόρη του Χρήστου Κόντη πανηγυρίζει για το Κύπελλο του ΟΦΗ (pic)
- Έτοιμο το θέατρο Κρήνης στην Πάτρα
- Κυπελλούχος Ελλάδας Betsson ο ΟΦΗ, σε έναν ιστορικό τελικό
- Ιράν: Η μαντίλα πέφτει σιγά-σιγά, αλλά οι περιορισμοί παραμένουν
- Πρωτοβουλία για την διάσωση ιστορικών κτιρίων της Λάρισας
- Οι λέξεις κουκούλωμα, συγκάλυψη, μπάζωμα είναι πλέον ανεπαρκείς – Τι λέει ο δικηγόρος του Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442