Επίσης, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έφθασε τα 60 γκολ με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και είναι μόνος 15ος στην «ερυθρόλευκη» λίστα, αφήνοντας πίσω του, στη 16η θέση, τον Υβ Τριαντάφυλλο, και χρειάζεται τώρα ένα γκολ για να «πιάσει» τον Ζιοβάνι και τον Βασίλη Καραπιάλη, που είχαν από 61 γκολ.
Ολυμπιακός: Γράφει ιστορία ο Ελ Αραμπί
Ο Ελ Αραμπί ξεπέρασε τον Ίβιτς και επόμενος στόχος του είναι ο Τζιοβάνι
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σκόραρε στη χθεσινή εντός έδρας ισοπαλία του Ολυμπιακού με 1-1 κόντρα στο Βόλο για την 4η αγωνιστική της Super League.
Ο μαροκινός επιθετικός με αυτό το τέρμα του έγραψε ιστορία, φθάνοντας σε μια ακόμη ατομική διάκριση.
Συγκεκριμένα, έφθασε τα 81 γκολ με τον Ολυμπιακό και είναι πλέον μόνος τρίτος στη λίστα με τους κορυφαίους ξένους σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.
Ξεπέρασε τον Ίλια Ίβιτς των 80 τερμάτων και πλέον «κυνηγά» τον 2ο Τζιοβάνι (1999-2005) των 98 γκολ.
Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με 158 τέρματα.
- Άρης Betsson: Στα «κίτρινα» και επίσημα ο Κώστας Αντετοκούνμπο (pic)
- Ολυμπιακός: Η Βαλένθια αποχαιρέτησε τον Μοντέρο – Τι απομένει για να πιάσει Λιμάνι
- Ο Φουρνιέ είδε Γαλλία – Παραγουάη και είχε πράγματα να πει… για την Άρσεναλ! (pics)
- Στο Καλλιμάρμαρο η γιορτή του επί κοντώ: Fly Athens 2026 με Καραλή, Στεφανίδη και θρύλο Λαβιλενί
- Ελλάδα – Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Μουντιάλ 2026: Ο Εμπαπέ έχει περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ από τρεις πρωταθλήτριες κόσμου και μια Ευρώπης!
- Ισπανικά ΜΜΕ: «Στόχος της Ρεάλ ο Χουάντσο»
- Ουναΐ: «Είμαι υπερήφανος, κάναμε χαρούμενο τον κόσμο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442