Συναγερμός σήμανε το ξημερώματα της Κυριακής, κοντά σε γνωστό κλαμπ στην περιοχή κοντά στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Και αυτό γιατί η αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα για πυροβολισμούς έξω από το κατάστημα.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, αρχικά διακόπηκε η κυκλοφορία στο σημείο κι έπειτα έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες έμειναν για αρκετή ώρα ώστε να διερευνήσουν το περιστατικό.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.