
Ουσεϊνού Μπα: «Να ξεχάσουμε τη Ναντ και να τα δώσουμε όλα με Βόλο»
Ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρόλευκων μίλησε για το αυριανό (11/9) ματς του Ολυμπιακού με τον Βόλο.
Ωρα… πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει αύριο (11/9) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Βόλο.
Ο Ουσεϊνού Μπα θέλει να ξεχάσει την ήττα από τη Ναντ στη Γαλλία, με τον έμπειρο στόπερ να δίνει το σύνθημα για το τρίποντο στον αυριανό αγώνα της Super League.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπα στην κάμερα της Cosmote Tv:
Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την ήττα στη Γαλλία και τον τρόπο που αυτή ήρθε: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Ήταν σκληρό που δεχθήκαμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό γιατί μέχρι τότε είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ωστόσο, δε πρέπει να μείνουμε εκεί. Πρέπει πολύ γρήγορα να το ξεχάσουμε γιατί έχουμε πολύ σύντομα έναν ακόμα αγώνα»
Για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Όλοι γνωρίζουμε πως το πρωτάθλημα είναι ο πρωταρχικός μας στόχος, επομένως είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά και τα επόμενα. Δε μας πειράζει αν το γκολ έρθει στο πρώτο ή στο τελευταίο λεπτό, όπως πέρσι. Αρκεί να έρθει και να κερδίσουμε. Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο, ξέρουμε πως ο Βόλος μας δυσκολεύει, αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αυτό που θέλουμε»
- Άννα Πρέλεβιτς: Γέννησε δίδυμα, πριν 18 μέρες και το αποκαλύπτει ανήμερα της γιορτής της μητέρας
- Τσουκαλάς κατά Μητσοτάκη: Αποδεδειγμένα ζει στην εικονική πραγματικότητα των excel του «επιτελικού κράτους»
- «Περιφερόμενος κίνδυνος ο Μητσοτάκης»: Πυρά κομμάτων στην κυβέρνηση και επικρίσεις για την υπόθεση του drone στη Λευκάδα
- «Πάμε μια βόλτα» στο MEGA: Καλεσμένος της Νίκης Λυμπεράκη ο Σωτήρης Τσαφούλιας
- Το όμορφο βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη γιορτή της μητέρας (vid)
- Λειψυδρία: Γιατί οι βροχές δεν αρκούν για να αντιμετωπιστεί – Απώλειες έως 70% στα δίκτυα