All Star Survivor: Ποσό – μαμούθ ζητά ο Ντάνος για να πει το πολυπόθητο «ναι»
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζητά το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ για να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης
Το Survivor σε λίγους μήνες και συγκεκριμένα στις 27 Δεκεμβρίου θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με τους παίκτες να ρίχνονται στους στίβους μάχης και να παλεύουν για την επιβίωσή τους στον Άγιο Δομίνικο.
Οι προετοιμασίες της παραγωγής είναι πυρετώδεις ενώ στο νέο κύκλο θα συμμετέχουν όλοι οι νικητές και οι survivors που έχουν αφήσει ιστορία στο παιχνίδι, σε μια All Star εκδοχή.
Η Acun Medya έχει ήδη κάνει ραντεβού με παλαιότερους αγαπημένους παίκτες. Άλλοι επιθυμούν διακαώς να ταξιδέψουν ως την Καραϊβική και άλλοι έχουν απαντήσει κατηγορηματικά «όχι».
Γιάννης Σπαλιάρας, Τριαντάφυλλος, Σάκης Κατσούλης είναι κάποια από τα ονόματα που έχουν δεχτεί πρόταση και βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.
- Διαβάστε επίσης: Η «χρυσή» λίστα του Survivor – Οι 24 παίκτες που θέλει ο Ατζούν
Τι συμβαίνει με τον Ντάνο;
Το μεγάλό ερωτηματικό ωστόσο για τη συμμετοχή του Ντάνου παραμένει. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει φανατικούς υποστηρικτές και ο Ατζούν Ιλιτζαλί επιθυμεί διακαώς ο νικητής του 2017 να βρίσκεται στο παιχνίδι.
Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει στο παρελθόν πως δεν έχει σκοπό να ξαναπάει στον Άγιο Δομίνικο. Προσφάτως μάλιστα δήλωσε ότι τότε πήγε στο Survivor ως αθλητής και και όχι ως ένας παίκτης ριάλιτι.
Παράλληλα, τα ρεπορτάζ τον ήθελαν να έχει ζητήσει από τον Ατζούν Ιλιτζαλί να αναλάβει την παρουσίαση του All Star Survivor, κάτι που όμως δεν είναι εφικτό αφού ο Γιώργος Λιανός είναι αναντικατάστατος.
Γι’ αυτό και ο Τούρκος παραγωγός ετοιμάζεται να τινάξει την μπάνκα, προκειμένου να τον πείσει και να πει το μεγάλο «ναι» ως παίκτης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος συζητά για το ποσό των 200.000 ευρώ, με τα 100.000 να τα παίρνει πριν καν μπει στο αεροπλάνο.
Θα γίνει το «μπαμ» και θα δώσει τελικά τα χέρια με την παραγωγή;
- Η τελευταία γυναίκα που απαγχονίστηκε στη Βρετανία δικαιώνεται 71 χρόνια μετά – Η ιστορία της Ρουθ Έλις
- «Πυρά» Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη για ακρίβεια: «Η κοροϊδία έχει και τα όριά της, προσπαθείτε να κάνετε το άσπρο – μαύρο»
- Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]
- Στράτος Φαναράς: Δεν υπάρχουν κρυφές δημοσκοπήσεις, υπάρχουν δημοσκοπήσεις που δεν δημοσιεύονται
- Κλαίει η… γεωγραφία: Αμερικανίδα δημοσιογράφος «διχοτόμησε» Βοσνία και Ερζεγοβίνη – «Οι ΗΠΑ έπαιξαν με αυτές τις δύο μικρές χώρες» (vid)
- «Κοινωνία Ώρα MEGA»: Σταθερό ραντεβού με την ενημέρωση και το καλοκαίρι
- Διευκόλυνση πρόσβασης σε παραλίες για ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες από τον Δήμο Παγγαίου
- Δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό στη Marfin το 2010
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)











![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)









































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442