Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Μονογυιού: Βάφτισε στη Μύκονο το παιδί του αδικοχαμένου αδερφού της

Κατερίνα Μονογυιού: Βάφτισε στη Μύκονο το παιδί του αδικοχαμένου αδερφού της

Η συγκινησιακή φόρτιση ήταν έντονη καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, ενώ πολλές φορές τα δάκρυα θόλωσαν τα μάτια της Κατερίνας Μονογυιού

Συγκινητικές στιγμές έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στη βάφτιση του γιού του Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο ύστερα από αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Το μυστήριο τελέστηκε στον Άγιο Ιωάννη Διακόφτη στη Μύκονο και μαζί με τη βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού, το μωρό βάφτισε και ο αδελφικός φίλος του Τζώρτζη, Θωμάς Σφυρής, ο οποίος είναι επιχειρηματίας στον χώρο της ένδυσης.

Ο νεοφώτιστος ονομάστηκε Γεώργιος-Μιχαήλ, με το πρώτο όνομα να αποδίδεται στον πατέρα του, ενώ το δεύτερο είναι το όνομα του παππού του από την πλευρά της οικογένειας του επιχειρηματία.

Η συγκινησιακή φόρτιση ήταν έντονη καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, ενώ πολλές φορές τα δάκρυα θόλωσαν τα μάτια της Κατερίνας Μονογυιού αλλά, όπως ανέφερε μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, ήταν «σαν να υπήρχε ο αδελφός της δίπλα της».

«Οι ψυχές δεν φεύγουν από τη Γη, παρά μόνο τα σώματα. Ένιωθα ότι ο Τζώρτζης ήταν εδώ και ότι έγιναν όλα όπως ακριβώς τα είχε σχεδιάσει και αυτός. Ο μικρός Γιωργος Μιχαήλ, εκτος απο ανηψιός μου, είναι, πλέον, και πνευματικό μου παιδί, με όσα συνεπάγεται αυτός ο τίτλος τιμής. Θα είμαι δίπλα του ως νονά και ως θεία και θα τον στηρίξω στα όνειρα του, πάντα με την ευχή που θα του δίνει ο αδελφός απο εκεί ψηλά που βρίσκεται. Ευχαριστώ πολύ τη μητέρα του που με εμπιστεύτηκε και ως νονά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελα να πω και στον καλό φίλο του αδελφού μου, τον Θωμά, με τον οποίο βαφτίσαμε μαζί το μωρό», δήλωσε η Κατερίνα Μονογυιού.

Όπως ήταν φυσικό, σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου υπήρχε έντονο το στοιχείο από το νησί της Μυκόνου. Οι ανεμόμυλοι, το σήμα κατατεθέν του νησιού, υπήρχαν στις λαμπάδες, στις προσκλήσεις, στη διακόσμηση, ακόμα και στην τούρτα του νεοφώτιστου καθώς είχε τα γενέθλια του.

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024