Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Φιλιππίδης: Η αποκάλυψη «φωτιά» από τον Γιώργο Λιάγκα

Πέτρος Φιλιππίδης: Η αποκάλυψη «φωτιά» από τον Γιώργο Λιάγκα

Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Ελπίδα Νίνου αναχώρησαν από το σπίτι τους για το δικαστήριο, το πρωί της Παρασκευής. Τα τηλεοπτικά συνεργεία βρίσκονταν και σήμερα έξω από την κατοικία τους και οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, περπάτησε όλη τη διαδρομή μέχρι το αυτοκίνητο δίχως να πει λέξη. Ωστόσο, πριν μπει μέσα γύρισε προς τους δημοσιογράφους και είπε για πρώτη φορά «Καλή σας μέρα».

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

Λίγη ώρα αργότερα, στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όταν πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, όταν είχε ξεσπάσει το #metoo, είχε καλέσει τον ηθοποιό στο τηλέφωνο. Ο δημοσιογράφος μίλησε πρώτη φορά γι’ αυτό, με αφορμή σχετική αναφορά που έκανε η Ελπίδα Νίνου στο δικαστήριο.

«Πιθανό, ο δημοσιογράφος στον οποίο αναφέρθηκε χθες στην κατάθεσή της η κ. Ελπίδα Νίνου να είμαι εγώ. Πέρυσι, όταν υπήρχε αυτό το κύμα καταγγελιών στο πλαίσιο του #metoo, είχαν έρθει στο γραφείο μας οι πληροφορίες ότι κάποιες κυρίες θα κατέθεταν μηνύσεις στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μίλησα με τον Πέτρο Φιλιππίδη… ένα πράγμα θα σας πω… Με ρώτησε «Ακούγονται αυτά»; Του απάντησα: «Πέτρο μου είναι δύσκολο να το πω, αλλά ναι ακούγονται αυτά». Μου είπε κάποια πράγματα για την προσωπική του ζωή, δεν μπορώ να τα πω όπως αντιλαμβάνεστε. Το μόνο που μου είπε είναι ότι «Δεν είμαι βιαστής». Μπορώ να το πω γιατί είναι κάτι που το λέει και δημόσια και θα το υποστηρίξει και στο δικαστήριο» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024