Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χριστιάνα Μπέτα: Ξεκαθαρίζει για τη σχέση της με τον Πέτρο Ιακωβίδη

Χριστιάνα Μπέτα: Ξεκαθαρίζει για τη σχέση της με τον Πέτρο Ιακωβίδη

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Την καρδιά της «άνοιξε» σε συνέντευξή της η Χριστιάνα Μπέτα. Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, μίλησε για την αγάπη της για τη ζωγραφική, για τη δικηγορία και έκανε ειδική μνεία στον Πέτρο Ιακωβίδη.

«Στη ζωγραφική εμπνέομαι από τα πάντα, από την οικογένειά μου, από ανθρώπους, από τη μουσική. Είμαι καλλιτέχνης στην ψυχή και δικηγόρος σε πολλά άλλα κομμάτια της προσωπικότητάς μου. Πάντα ζωγράφιζα, επαγγελματικά το κάνω δύο χρόνια. Είμαι ευγνώμων για τη φιλοξενία από τη δημοτική πινακοθήκη της Μυκόνου», είπε αρχικά στο «Happy Day» με αφορμή την έκθεση ζωγραφικής της στο νησί των ανέμων.

Και πρόσθεσε: «Αρέσουν πολύ στη μαμά μου οι πίνακές μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και για τους δυο γονείς μου, για τη σχέση τους. Δεν θα με πείραζε να παντρευόταν ξανά η μαμά μου. Ο μπαμπάς μου παντρεύτηκε πέρυσι το καλοκαίρι. Εννοείται ότι ακούω Νατάσα Θεοδωρίδου όταν ζωγραφίζω».

Στη συνέχεια, η ίδια τόνισε πως το κομμάτι της Νατάσας Θεοδωρίδου «Αν υπάρχει παράδεισος» γράφτηκε για εκείνη και την αδερφή της, καθώς ην μητέρα τους πάντοτε τους το αφιερώνει.

Όσο για τον Αντρέα Φουστάνο και την μικρότερη αδελφή της, σημείωσε: «Αγαπώ πολύ τον Αντρέα Φουστάνο, μεγάλωσα μαζί του, έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Η αδερφή μου είναι 6 χρόνια μικρότερη, είμαστε πολύ δεμένες».

«Μου αρέσει ο Γιώργος Νταλάρας, η Μαρινέλλα, ο Πέτρος Ιακωβίδης που τον αγαπώ πολύ και είναι φίλος μου», συμπλήρωσε ενώ σε ερώτηση αν συμβαίνει κάτι παραπάνω μεταξύ τους ξεκαθάρισε: «Είναι φίλος μου, δεν θα μπορούσα ποτέ να τον δω με διαφορετικό τρόπο, είμαστε πολύ κοντά και μέχρι εκεί».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024